Evoluția lui Smiley din 2009 până azi. Cum arăta artistul acum 10 ani!

 Oana Popoiag
.
ția lui Smiley din ultimii 10 aniția lui Smiley din ultimii 10 ani

Devenit celebru odată cu lansarea în trupa SIMPLU, Smiley a făcut de-a lungul timpului numeroase schimbări care i-au garantat o evoluție constantă. Nu doar din punct de vedere profesional, ci și ca stil, artistul trecând prin modificări de greutate, lungimea părului și garderobă. Avem imagini cu artistul  care dovedesc cât de mult s-a schimbat Smiley în ultimii zece ani.

Din 2001, de când a devenit celebru odată cu intrarea în trupa SIMPLU, Smiley nu s-a oprit din evoluție. Astăzi are propria casă de discuri și face parte din echipa a două dintre cele mai populare emisiuni de divertisment, 'Românii au talent' și 'Vocea României', dar drumul său către succes s-a construit în timp și cu eforturi, ultimii zece ani înregistrând o evoluție umitoare în viața și stilul personal al artistului.

Cum a evoluat Smiley în ultimii 10 ani

Anul 2009 a fost unul de cotitură pentru Smiley, fiind anul în care a înființat casa de discuri la care ține atât de mult și care are astăzi un real succes, HaHaHa Production.  În 2010 a lansat cel de-al doilea album din carieră, 'Plec pe Marte', iar în 2011 a dat lovitura cu piesa 'Dream Girl', devenit hit. Același an i-a adus succesul în televiziune, prin cooptarea în emisiunile-fenomen 'Românii au talent' și 'Vocea României'. În 2012 artistul a lansat „Dead Man Walking', ce i-a garantat titlul de  cel mai difuzat cântăreț la radio și televiziune. Anul trecut, în 2017, Smiley a sărbătorit zece ani de carieră solo, marcând momentul printr-un concert grandios la Arenele Romane.

În această perioadă, până pe 18 noiembrie, Smiley este în primul turneu național, Confesiune', ce include zece orașe.

Schimbările din viața personală

Așa cum se poate vedea în galerie foto, ultimii 10 ani din viața lui Smiley nu au fost marcați doar de schimbări pofesionale, ci și de stil. Artistul a scăzut considerabil în greutate, și-a schimbat stilul vestimentar și a renunțat la părul scurt în favoarea deja celebrelor sale plete.

Și-n plan personal, multe s-au schimbat din 2009 până acum. Dacă în 2009 încă avea o relație cu Laura Cosoi, încheiată în 2012, de anul trecut se pare că trăiește o poveste de dragoste alături de Gina Pistol, deși nu a confirmat niciodată legătura.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Florin Busuioc, interviu EXCLUSIV pentru VIVA!, pe 18 octombrie: „Sănătatea este o treabă relativă!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton