Episodul neștiut din trecutul lui Ștefan Bănică. A fost la un pas să se apuce de substanțe interzise: ”Am fost în Columbia, țara drogurilor”

 Oana Popoiag
.

La 52 de ani, Ștefan Bănică are o carieră fabuloasă și o viață din care nu-i lipsește nimic, dar nimic din toate acestea poate că nu ar mai existat dacă ar fi acceptat un pact cu diavolul, în 1994. Artistul a  dezvăluit că a fost la un pas de a începe să consume droguri, în timpul unui turneu în Columbia.

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 52 de ani, având în spate o carieră în muzică și actorie de peste 20 de ani și umplând Sala Palatului la concertele sale de Crăciun, Ștefan Bănică trăiește viața pe care și-a dorit-o.

Ștefan Bănică, la un pas de a începe să consume droguri

Artistul a relatat, însă, pentru Antena Stars, un episod din trecutul său care i-ar fi putut periclita viitorul plin de succes. În urmă cu mai bine de 20 de ani, Ștefan Bănică a fost la un pas de a începe să consume droguri.  

'M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994,  au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis. Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!', a declarat la Antena Stars Ștefan Bănică.

Foto: Instagram

Citește și: Cum arată soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu. Se cunosc din facultate şi sunt căsătoriţi de 56 de ani!

Ștefan BănicăȘtefan Bănică
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton