Emily Burghelea a născut natural: "24 de ore a durat travaliul". Prima imagine cu bebelușul

 Cica Cristina
.

Emily Burghelea a născut! Fosta asistentă de la Acces Direct a devenit mămică pentru prima oară, după ce a stat 24 de ore în travaliu. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghele a devenit mămică pentru prima dată. Fosta asistentă a anunțat ieri pe rețelele de socializare că urmează să devină mamă.

„Avem deja 12 ore de travaliu și mai urmează. Sunt atât de fericită încât nici nu simt durerea! În curând îmi voi ține fetiță în brațe și când mă gândesc la asta îmi vine să sar în sus de bucurie! Iubitul meu așteaptă în față spitalului cu sufletul la gură. Se întâmplă! Devenim părinți! Va țin la curent!' , a fost mesajul ei de ieri.

Emily-Burghelea-a-nascut-1Emily-Burghelea-a-nascut-1

Emily Burghelea a născut

Astăzi, Emily a dat vestea cea mare și a postat prima imagine cu fetița la piept, fiind în culmea fericirii. După un travaliu de 24 de ore, a născut pe cae naturală o fetiță perfect sănătoasă.

„24h a durat travaliul însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea.

A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși!Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uităm una la altă cu atâta pasiune! A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți că doamna dr. a spus că seamănă cu iubitul!' , a transmis ea.

Cum a anunțat Emily Burghelea că este însărcinată

Vedeta și-a ținut sarcina secretă și a anunțat la începutul anului, când era în luna a șaptea.

‘O să fim părinți! SURPRIZĂ!!!’, a scris atunci fosta concurentă de la Bravo, ai stil pe una dintre rețelele de socializare. Tot atunci a postat o fotgrafie în care purta o rochie portocalie extrem de mulată, pentru a-și etala burtica de gravidă.

Citește și: Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct:”Fiecare postare costă 5.000 de euro”

Citește și: Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct:„O să vă dau toate detaliile'. Vulpița câștigă într-o săptămână cât fosta asistenta TV

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Emily Burghelea s-a căsătorit în secret

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Antena 1, s-a căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie și a postat imagini de la fericitul eveniment din viața ei. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în direct, chiar în platoul Teo Show. Fosta prezentatoare TV, cuprinsă de emoții puternice, a spus un mare DA.

„Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găînă. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că va doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… va invit să retrăiti alături de mine fiecare moment emoționant din biserica’, a transmis Emily.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton