Ellie White a fost testată pozitiv cu COVID-19: ”Voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent”. Soțul ei a ajuns la spital

 Stamen Diana
.

Ellie White a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de ea. Vedeta s-a izolat imediat ce a fost confirmată cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, COVID-19 pare că nu iartă pe nimeni, iar Ellie White se numără printre vedetele care au fost infectat cu acest virus. Vedeta a contractat noul coronavirus, iar acum stă în carantină până când se va vindeca.

Anunțul că are COVID-19 a fost făcut chiar de Ellie White, care își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!', a scris Ellie White pe rețelele de socializare.

Citește și: Casa artistei Ellie White, în vizorul hoților la miezul nopții: „Groaznic… au încercat să intre peste noi”

Ellie-White-COVID-19-5Ellie-White-COVID-19-5

Ellie White are COVID-19

Vedeta a fost testată pozitiv, iar acum stă în carantină, unde urmează un tratament aferent. Ellie White are COVID-19, însă este încrezătoare că totul va fi bine.

Artista sfătuiește pe toată lumea să aibă grijă și să se protejeze cât mai mult de noul coronavirus. Mulți au pus la îndoială faptul că Ellie White a fost testată pozitiv, însă ea a decis să facă public rezultatul pe care l-a primit de la clinica la care s-a testat.

'Sper macar sa primesc bani buni, ca de stat acasa bolnava oricum stau. Pana atunci, sa fii tu sanatoasa, ca nu ti-am cerut nici tie, nici nimanui nimic! dar hai ca-i mai bine cu ura si vorbe urate, nu-i asa?', a răspuns artista comentariilor răutăcioase și care nu credeau că a fost infectată cu noul coronavirus.

Soțul lui Ellie White a ajuns la spital

'Tin sa va multumesc inca o data pentru gandurile bune si sa va anunt ca D. tocmai a plecat la spital.
Da, am relatii si la SMURD, si au venit baietii la o poza, ca au zis ca si-asa se plictisesc pe traseu.
Fraza de mai sus a fost o gluma! Tin totusi sa le multumesc baietilor de la 
SMURD pentru promptitudine si bunavointa! Felicitari pentru implicare si riscul pe care vi-l asumati zilnic atat voi cat si tot personalul medical!
Astept vesti de la spital si va tin la curent!
Zi buna tuturor!'
, a scris vedeta.

Citește și: Cum a slăbit Ellie White după a doua naştere

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton