Ellen DeGeneres, mărturisire-șoc! A fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg când avea 15 ani: ”A zis că vrea să-mi verifice sânii de noduli”

 Oana Popoiag
.
Ellen DeGeneresEllen DeGeneres

Ellen DeGeneres este una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood, dar și una dintre cele mai vesele. Cunoscută pentru umorul său, Ellen a făcut o mărturisire care a zguduit America, dezvăluind că a fost abuzată sexual de tatăl său vitreg, pe când era adolescentă. Vedeta a povestit în detaliu cum s-a petrecut grozăvia.

Ellen DeGeneres este gazda unuia dintre cele mai simpatice show-uri cu vedete din America, dar și una dintre cele mai împlinite, având un mariaj fericit, de aproape zece ani, cu Portia de Rossi. Cunoscută pentru umorul său nebun, Ellen tocmai i-a făcut celebrului David Letterman, în showul acestuia de pe Netfix, o mărturisire șocantă, la care nimeni nu s-a fi așteptat.

Ellen DeGeneres a povestit cum a fost abuzată sexual în adolescență

Vedeta de 61 de ani a mărturisit abia acum evenimentele groaznice prin care a trecut în adolescență. Avea doar 15 ani când a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg. Având în vedere că mama sa a avut cancer de sân, bărbatul a venit în camera lui Ellen sub pretextul că vrea să verifice dacă sânii ei prezintă noduli. 'Mama era plecată din oraș cu treabă, iar el a venit la mine spunându-mi că a simțit ceva noduli când i-a pipăit sânii și vrea să verifice prin comparație dacă într-adevăr era o problemă, palpându-i și pe ai mei. Mi-a zis că nu-și dă seama până nu verifică să vadă cum se simte la mine. În orice caz, m-a convins că este necesar să facă asta, apoi a vrut să repete experiența încă o data și încă o dată. A încercat chiar să-mi spargă ușa la cameră, moment în care am fugit pe fereastră realizând că va încerca mai mult. În primă instanță nu i-am zis mamei nimic, știam că o să-i distrug fericirea. Sunt încă furioasă pe mine fiindcă am fost slabă și nu am ripostat. E o poveste oribilă, iar singurul motiv pentru car intru acum în detalii este că nu doresc ca alte fete să treacă prin ce am trecut eu'.

Câțiva ani mai târziu, Ellen și-a luat inima în dinți și i-a povestit mamei sale întâmplarea, însă aceasta nu a crezut-o, continuând mariajul cu bărbatul încă 18 ani, până s-a prins singură de adevăr.

Foto: Hepta

Citește și:

Iulia Albu, totul despre cea de-a doua sarcină, în exclusivitate, în VIVA! de iunie: 'Ne dorim o familie de minimum patru'

Iulia Vântur, transformare radicală. Vedeta are tatuaje pe tot corpul și părul brunet

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton