Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit: „Jumătate din inima mea a încetat să mai bată”

 Calin Maria Bianca
.

Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit. A murit mama Ellei Tina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Bruneta traversează acum o perioadă cumplită, fiind distrusă de durere. Cea care i-a dat viață vedetei se confrunta de mai mult timp cu o boală nemiloasă, care a și răpus-o. A luptat cât de mult a putut pentru a rămâne în viață, însă totul a fost în zadar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit. Ella Tina a ales în ultima vreme să stea cât mai des aproape de mama ei. Vedeta știa că suferă de cancer de mai mulți ani și a încercat pe cât posibil să-i fie alături din toate punctele de vedere. Lupta cu boala nemiloasă însă a ajuns la sfârșit pe data de 5 noimebrie, când mama brunetei a încetat din viață.

ella-9ella-9

Cu inima împietrită de durere, Ella Tina a anunțat că este în doliu pe rețelele de socializare. Vedeta le-a mărturisit apropiaților și celor care o urmăresc că mama ei a încetat din viață. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că o perioadă de timp o să fie absentă din tot ceea ce înseamnă Social Media.

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire șocantă cu fostul iubit și cu cea cu care a înșelat-o:”Aceste persoane se numesc zero pentru mine”

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, înșelată de fostul iubit arab chiar cu prietena pe care a primit-o în casă:”El ar lua și o găină acasă”

Citește și: Vlăduța Lupău are probleme dentare și a ajuns de urgență la spital:„Mă doare încontinuu, abia închid gura'

Citește și: Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:”Un moment foarte greu”

Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit

Decesul mamei sale a devastat-o pe Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Bruneta nu trece deloc prin momente bune în ultima vreme. După ce tocmai se despărțise de iubitul arab cu care avea planuri de viitor, vedeta trebuie să își înmormânteze mama acum. Nimic nu a mai contat însă când a aflat că cea care i-a dat viață a trecut în neființă.

„Vreau să anunț colaboratorilor mei că nu mai pot onora o perioadă colaborările, iar voi cei care mă iubiți pe mine, vă anunț că o perioadă nu voi mai apărea pe story!Îmi pare rău, dar astăzi Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere de până acum! O jumătate din inima mea a încetat să mai bată.Drum liniștit, mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic', este mesajul transmis de Ella Tina în mediul online.

Mama Ellei Tina se confrunta cu mai multe probleme de sănătate

De-a lungul timpul, Ella Tina a vorbit destul de des în interviuri sau la televizor despre mama ei. Bruneta a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că cea care i-a dat viață are cancer, și nu numai. Mama fostei concurente de la Puterea Dragostei era și oarbă de mai mulți ani, astfel că fiica sa a încercat să fie lângă ea cât de mult a putut.

Din nefericire, însă, cancerul a învins, astfel că mama Ellei Tina și-a dat ultima suflare sâmbătă, pe data de 5 noiembrie, urmând să fie condusă pe utlimul drum.

Ella Tina a fost înșelată de iubitul arab

Când vine vorba de trecutul amoros, Ella Tina a avut mai multe relații, însă niciuna cu succes până acum. În utlima vreme, bruneta forma un cuplu cu un arab. Totul părea a fi perfect în relația lor, asta până când a aflat că este înșelată de bărbatul cu care avea numeroase planuri. Asta nu este tot! Vedeta nu a fost înșelată cu o femeie oarecare, ci chiar cu prietena ei.

„De el nu mă interesează ce face. Pentru mine e un capitol închis. Ce mă doare este ce a făcut ea. Am primit-o în casa mea, la masa mea. S-a îmbrăcat cu hainele mele. Nu mi-aș fi imaginat niciodată asta!

Nu m-am așteptat niciodată ca această prietenă, cu care am dormit, cu care m-am așezat la masă cu prietenii mei, cu oameni de influență să-mi ia omul iubit. Prima oară când am văzut anumite chestii din partea ei am refuzat să cred acest lucru. Am refuzat să cred dat fiind faptul că ea avea iubit la momentul respectiv. Și, cu toate acestea, ea s-a dat la iubitul meu.(…)', a declarat Ella Tina în urmă cu mai mult timp pentru Fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton