Ella și Livian de la Puterea Dragostei, întâlnire de gradul zero: "Mergi la Survivor?"

 Cica Cristina
.

A avut loc prima întâlnire dintre Ella și Livian de la Puterea Dragostei după încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii. Au lămurit că între ei nu este nimic mai mult decât o simplă prietenie, iar acum au vorbit despre Jador și… neașteptat, despre participarea Ellei la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ella și Livian de la Puterea Dragostei sunt buni prieteni. Cu toate că au existat, de-a lungul timpului, o serie de speculații că între ei s-ar fi înfiriat o relație amoroasă, au lămurit că nu au trecut niciodată granițele prieteniei.

Livian a fost tranșant că nu ar putea să fie niciodată cu fosta iubită a unui prieten de-al său, astfel că totul s-a lămurit din acest punct de vedere. Cei doi s-au revăzut în calitate de prieteni, iar în discuție a fost adus, inevitabil, și Jador.

Ella-Livian-Puterea-Dragostei-4Ella-Livian-Puterea-Dragostei-4

Ella de la Puterea Dragostei merge la Survivor?

Cum Ella trece prin momente dificile, dat fiind că s-a despărțit de iubit, iar boala mamei sale a recidivat, Livian a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze, chiar și pentru câteva clipe.

Ella a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni, printre care și Livian și a postat mai multe story-uri, în care cei doi vorbeau despre Jador și o posibilă plecare a Ellei la Survivor, pentru a-și înfrunta fostul partener. Totul s-a dovedit a fi, însă, o glumă.

Ella: Ia uitați cu cine m-am întâlnit!

Livian: Foarte mare veste! Ella, de când ai zis că mergi la Survivor?

Ella: M-au chemat, dar chiar nu merg!

Livian: Am auzit că mergi la Războinici să îl cunoști pe Jador… la traseu

Ella: De ce ești așa?

Livian: Mi-ești dragă, prietena mea Ella! Merge câte o glumiță.

Livian de la Puterea dragostei, criticat după întâlnirea cu Ella

Fanii Puterea Dragostei nu s-au arătat foarte încântați de întâlnirea dintre Ella și Livian. Fostul concurent nu a scăpat de critici pentru că s-a văzut cu fosta iubită a lui Jador, iar răspunsul lui Livian a venit imediat.

„Să îmi fie cu iertare, Livian… Dar cu ce este mai diferită situația ta cu Ella de situația lui Jador cu Bianca? Din câte țin eu minte, i-ai reproșat pe un vlog, lui Jador, că a exagerat… Nu știu cu ce anume! Dar văd că și tu ești lipit de Ella! Asta înseamnă că nu îl respecți?? Nu cred!', i-a spus un internaut lui Livian.

„Nu i-am reproșat nimic lui Jador în legătură cu femei, alte discuții avem.', a răspuns Livian prompt.

Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare:”Folosiți același doctor”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, atac la Jador, după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor: „Urât!”

Citește și: Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare?”E decizia ei dacă îl acceptă”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor.Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Ella de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit?

Ella de la Puterea Dragostei nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. A aflat de curând că mamei sale i-a recidivat boala de care a fost deja operată în urmă cu mai mulți ani.

„Pentru că nu pot vorbi pe story am decis să scriu… Aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea... Din păcate, mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani…', a transmis Ella.

De asemenea, bruneta a mai ținut să precizeze și că tot în această perioadă s-ar fi despărțit de iubit.

„După ce m-am despărțit de iubitul meu e care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul… Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama mea. Eu nu mai am putere nici să mă rog…! Vă mulțumesc', a declarat Ella.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton