Ella de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu George Pian. Ce se întâmplă între cei doi: ”Eu nu-mi permit să refuz”

 Stamen Diana
.

Recent, s-a zvonit că între Ella de la Puterea Dragostei și George Pian ar exista o relație. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Kanal D a vrut să se afle totul de la ea, după ce au apărut fotografiile cu ei împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce s-au iscat controverse despre presupusa relație a lui George Pian cu Ella de la Puterea Dragostei, bruneta a lămurit imediat lucrurile. Se pare că între cei doi nu există nicio poveste de dragoste și nici măcar una de prietenie, pentru că ruda interlopului Emi Pian, ucis într-o răfuială de clanuri, a mers la Ella pentru a face o fotografie.

Bărbatul s-ar fi folosit de poza cu pricina pentru a se lăuda cu o relație care nu există pentru a se răzbuna pe cineva. Ella de la Puterea Dragostei a fost foarte deranjată de gestul lui George Pian și i-a atras atenția.

„Astăzi voi vorbi despre o chestie banală, care a creat controverse în mediul online. Faptul că am făcut o poză cu un domn, nu vreau să îi dau numele, un băiat care este implicat într-un scandal cu o persoană pe care eu o cunosc. EU nu îmi permit să refuz un om care mă salută și îmi cere o poză respectuos. Din respect, mă opresc mereu în trafic. Încerc să vorbesc cu voi mereu.

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei: „Nu mai avem nicio treabă”. Ce spune mama artistului despre fosta noră

Faptul că s-a nimerit ca acel băiat să facă o poză cu mine, iar mai apoi să adauge o descriere ca să înțepe pe nu știu cine, nu mă interesează, nu vreau să dau curs acestui subiect care nu își are rostul. I-am atras atenția respectivului și am mers mai departe.

S-a nimerit să fie chiar în parcare, lângă mașina mea. Nu am de unde să știu statului lui social, pot fi criminali în serie. Eu nu am de unde să știu. Asta este viața. Nu mai credeți tot ce se aberează. Eu am atras atenția, deci nu mai am treabă cu respectivul. La revedere. Judecați mai puțin', a declarat Ella.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei și George Pian formează un cuplu? Cum s-au fotografiat cei doi: „Să ne fie de bine, dragostea mea'

Ella-de-la-Puterea-Dragostei-și-George-PianElla-de-la-Puterea-Dragostei-și-George-Pian

Ella de la Puterea Dragostei nu-l poate uita pe Jador

Recent, bruneta a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Jador și chiar și acum îl poartă în suflet. Între cei doi nu par a mai fi șanse de împăcare, mai ales că artistul a declarat că nu are încredere să aibă o relație cu Ella.

'Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât', a declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton