Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. E prima relație oficială, după despărțirea de Jador

 Stamen Diana
.

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit, după ce a suferit cumplit după Jador. Fosta concurentă pare că și-a găsit acum fericirea în brațele altui bărbat. Iată cum au fost surprinși cei doi împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella de la Puterea Dragostei este fericită că și-a găsit liniștea în brațele unui nou iubit. Fosta iubită a lui Jador a postat un video alături de noul bărbat din viața ei pe una dintre rețelele de socializare. Cei doi se sărută cu patos și par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată.

Ella Puterea Dragostei iubitElla Puterea Dragostei iubit

Bruneta este foarte încântată de relația pe care o are și vorbește foarte frumos despre bărbatul care i-a furat inima. „Chiar e ok, nu mă aşteptam nici eu. E un tip tare mişto. Sunt liberă şi pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am şi colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educaţie. Ne simţim tare bine împreună', a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei cu puțin timp în urmă. 

Este primul bărbat cu care Ella se afișează după despărțirea de Jador. Deși au mai existat zvonuri cum că fosta concurentă a mai avut alte relații până acum, ea nu a confirmat niciodată că are iubit.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: „Nu sunt bătaia voastră de joc”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova: „Niciun bărbat nu ar trebui să facă…”

Citește și: Ella și Bianca de la Puterea Dragostei, un nou scandal! Totul a pornit de la Livian: „Nu ai avut șanse la el”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a luat o decizie uimitoare. A renunțat la religia ei: „Nu mai sunt pocăită'

Ella de la Puterea Dragostei l-a iubit mult pe Jador

Fosta concurentă a mărturisit că a avut sentimente puternice pentru Jador. Ella de la Puterea Dragostei l-a uitat cu greu pe actualul concurent de la Survivor și a suferit cumplit în urma despărțirii de acesta.

'Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât', a declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton