Elena Marin de la Survivor, criticată pentru că "joacă rolul de victimă": "Plânge din orice, dar vorbește cu răutate"

 Cica Cristina
.

Elena Marin de la Survivor primește noi critici din partea foștilor colegi. Raluca Dumitru susține că Faimoasa iși joacă bine cartea și rolul de victimă, însă, în ciuda faptului că se arată extrem de sensibilă și plânge din orice, în realitate a observat cu câtă răutate se uită sau vorbește cu o parte dintre colegi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru de la Survivor a ținut să lămurească câteva aspecte importante după ce a părăsit competiția Survivor România. A fost acuzată în repetate rânduri că ar fi intrat cu o strategie în show, aceea de a se apropia de Zanni pentru a rezista cât mai mult.

Faimoasa infirmă speculațiile și susține că nu a intrat cu nicio strategie de joc. Nu ea s-ar fi apropiat de cei trei băieți, Zanni, Sebastian, și Cosmin, ci lucrurile au stat invers.

Raluca-Dumitru-Survivor-1-4Raluca-Dumitru-Survivor-1-4

Cum s-a apropiat Raluca Dumitru de Zanni, Sebastian și Cosmin la Survivor

După ce au observat că ar fost sinceră, cei trei băieți au fost cei care s-au apropiat de ea. În plus, a lămurit și de ce alegea să le ofere lor mâncarea pe care ea nu o consuma.

Stiu ca mi-au fost adresate multe acuze, dar nu am intrat cu nicio strategie. Inclusiv Irisha a spus acest lucru, ea dandu-i din mancarea ei lui Culita; si ma intreb daca era tot o strategie de-a ei pentru a ramane in competitie. De la inceputul competitiei din proviziile pe care le castigam la jocuri, le dadeam baietilor pentru ca imi pastram mancarea gatita, orezul fiert sau ce mai aveam, nu mancam foarte mult. Decat sa o arunc preferam sa le dau baietilor, inclusiv lui Culita. Cand am vazut ca ii dadea si Irisha, am preferat sa le dau lui Zanni, Sebastian si Cosmin.

Eu nu m-am apropiat de cei trei baieti, nu a fost o strategie, ei s-au apropiat de mine. Era deja format grupul compus din Culita, Elena, Irisha si Stefan. La un moment dat Zanni a venit la mine si mi-a spus ca a vazut ca sunt sincera, ca nu intru in conflicte si ca doreste sa ma sustina. Eu, pana la acest moment, m-am purtat la fel cu toata lumea. Mai mult, pe Elena o cunosteam, am fost colege la o televiziune. Aveam mai multe asteptari de la ea si nu aveam nicio asteptare de la Zanni, nu doream sa intru in conflicte cu el, aveam impresia ca este mai vulcanic. Dupa cateva zile mi-am schimbat parerea…”, a povesti Raluca Dumitru pentru kanald.ro.

De ce a intrat Raluca Dumitru în conflict cu Elena Marin

În ceea ce privește relația cu Elena, de la care ar fi avut mari așteptări, dat fiind că se cunoșteau și chiar au fost colege, Raluca a spus că a fost extrem de deranjată de vorbe care s-ar fi spus pe la spatele ei.

„Cu Elena nu pot spune ca am intrat in conflict, m-au deranjat unele lucruri. Eu am stat cu ea la discutii pe plaja si am aflat, de la Zanni, ca s-a dus la el si i-a spus ca mai bine ramanea Ana Porgras in competitie decat  sa intaram noi (n.r. Irisa si Raluca); ne-a numit conflictuale. Elena stia ca sunt mai vulcanica si chiar sustinea ca isi dorea sa fie ca mine. Mie mi s-a parut urat sa stea de vorba cu mine pe plaja si apoi sa se duca sa ii spuna lui Zanni ca mai bine ramanea Ana in competitie.  Nu m-ar fi deranjat daca spunea acest lucru de fata cu mine, de fata cu toata lumea', a relatat Raluca de la Survivor.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor.Ce a spus despre Elena Marin

Citește și: De ce nu îi dă Elena Marin replica lui Zanni, la Survivor:”Nu va răspunde cu aceeași monedă”

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi și Bianca Iordache s-au despărțit!„Nu mai am treabă cu ea'

Raluca Dumitru: „Elena își joacă bine cartea'

Raluca Dumitru este de părere că Elena Marin joacă rolul de victimă pentru a fi votată în continuare de public. În realitate, fosta concurentă susține că Elena s-ar uita și ar vorbi cu răutate cu anumiți colegi din cadrul show-ului.

„Cred ca Elena isi joaca bine cartea si rolul de victima. Plange din orice, poate ca este o persoana foarte sensibila, dar am vazut si cu cata rautate se uita si vorbeste cu anumiti oameni. Simt daca un om este OK sau nu. In trecut am fost judecata ca nu ma apropii de anumiti oameni. O cunosteam pe Elena, nu m-am apropiat niciodata de ea, dar am spus sa incerc. Ea a fost distanta cu mine si Irisha. M-as fi asteptat din partea ei, avand in vedere ca suntem fete, sa aiba alta reactie. Am vazut ca sta singura mai tot timpul si o chemam, povesteam cu ea pe plaja. Din pacate, desi am trecut peste sentimentul pe care il aveam inainte de a merge la „Survivor Romania”, am incercat si mi-am dat seama ca atunci cand simt ceva pentru o persoana, trebuie sa merg pana la capat, pentru ca nu ma insel.”

Raluca Dumitru: „Zanni merită câștigătorul competiției'

Raluca Dumitru și-a arătat susținerea pentru Zanni și a subliniat că, din punctul ei de vedere, el ar merita să câștige trofeul și premiul cel mare.

„Am spus de multe ori si in emisie, cred ca Zanni merita sa fie castigatorul competitie. Are o poveste de viata impresionanta, desi nu se deschide usor, nu ii place sa se planga. Am invatat sa apreciez ceea ce am acasa. Am parinti  care mi-au fost alaturi. El s-a luptat singur sa razbata. Este un bun sportiv si este un personaj. Are o energie debordanta, un extraordinar simt al umorului. Il consider un frate. Este un baiat destept, trecut prin viata si nu ar trebui sa ii ia nimeni acest trofeu, il merita din toate punctele de vedere. Mi-as dori pe viitor sa pastram legatura si sa il ajut cu ceea ce pot. Merita toata sustinerea mea.”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton