Elena Gheorghe are probleme cu tenul, din cauza măștii de protecție. Vedeta vrea să ceară părerea unui specialist: "Cu fața nu e de joacă"

 Cica Cristina
.

Elena Gheorghe respectă regulile din pandemie, însă întâmpină mari probleme cu tenul din pricina măștii medicinale. Cântăreața s-a ales cu o iriție, motiv pentru care intenționează să meargă la dermatolog.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe a povestit pe rețelele de socializare că, în ciuda faptului că este de acord cu purtarea măștii de protecție în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus, ea întâmpină greutăți din pricina problemelor provocate la nivelul tenului.

Artistei i-a apărut o iritație, motiv pentru care are de gând să meargă la dermatolog pentru a o ajuta să rezolve problema.

„După două ore petrecut în mall, am simțit că mă ia cu leșin. Poate și de la mască, pentru că respir destul de greu cu masca și e normal”, a spus vedeta într-un story.

Citește și: Ce fac concurenții de la Te cunosc de undeva, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus.La filmări nu s-au purtat măști și nu s-a respectat distanțarea socială

„Voi merge la un dermatolog, căci vreau părerea unui specialist. Cu fața nu e de joacă', a transmis Elena Gheorghe pe Instagram. Multe dintre fanele ei, în proporție de 90%, a spus artista, au precizat că s-au confruntat cu probleme similare, adică au avut iritație în barbă.

Voi face o investigație, să aflu dacă există vreun alt tip de mască care nu provoacă astfel de probleme„, a mai spus Elena Gheorghe, care până la acest moment a cumpărat măști medicinale, fără să le încerce și pe cele din bumbac.

Citește și: Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel.Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

Elena Gheorghe: „Cam așa arată fața mea”

Elena Gheorghe a postat mai multe filmulețe în care și-a expus tenul fără urmă de machiaj, pentru a le demonstra fanilor că totuși s-a cunoscut o ameliorare

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta', a transmis artista printr-un InstaStory.

Citește și: Antena 1, poziție oficială în cazul infecției COVID-19, la filmările emisiunii Te cunosc de undeva:'Echipa și concurenții, în carantină'. Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, depistați pozitiv

Elena-Gheorghe-1Elena-Gheorghe-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton