Elena Băsescu a împlinit 41 de ani. Și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 3 copii

 Stamen Diana
.

Elena Băsescu a împlinit 41 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei trei copii. Fiica lui Traian Băsescu a fost surprinsă de cadourile primite din partea copiilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu se concentrează foarte mult pe creșterea celor trei copii. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu și-a sărbătorit ziua de naștere în familie și a fost cea mai fericită atunci când a suflat în lumănări împreună cu fetița ei cea mică.

eba1eba1

EBa a primit flori de primăvară din partea copiilor ei și-a bucurat enorm să fie alături de aceștia. Chiar dacă a rămas o mamă singură, cele două fetițe și băiețelul umple orice gol din sufletul Elenei Băsescu. Vedeta a avut un tort de ciocolată, iar Anastasia, fetița cea mică, a vrut să sufle în tort alături de mama ei.

Elena Băsescu a împlinit vârsta de 41 de ani și se simte o femeie împlinită, iar toată bucuria ei sunt cei trei copii.

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a născut prematur: „Din păcate…'

Citește și: Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei'

Citește și: Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

Citește și: Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu

În prezent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este consilieră la Comisia de Afaceri Europene. Se pare că EBa a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară. Ulterior, din moment ce partidul PMP nu a trecut pragul, Elena Băsescu a fost angajată pe o perioadă nedeterminată și a ajuns consilieră la Comisia de Afaceri Europene, potrivit Adevărul.ro.

Se pare că fiica lui Traian Băsescu ar câștiga pe luna aproximativ 6.000 de lei. În urmă cu ceva timp, o altă sursă declara faptul că Elena Băsescu ar ajunge să primească pe luna 11.000 de lei, venit brut.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton