Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dus relația la un nou nivel! Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi tineri

 Cica Cristina
.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează cel mai nou cuplu din showbiz și cei doi par să fi dus relația la un nou nivel. Artistul i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă iubitei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sunt tineri, și-au declarat de curând iubirea în public, însă relația lor este mult mai serioasă decât s-ar fi crezut inițial.

Cleopatra Stratan este plecată din țară, însă nici distanța nu pare să le stea în cale celor doi tineri, mai ales că tehnologia le este în favoare. În plus, cei doi nu doresc să-și ascundă deloc sentimentele și își fac declarații spumoase de dragoste, spre deliciul fanilor și admiratorilor.

Citește și: Coronavirusul i-a tăiat elanul. Toto Dumitrescu, de pe platoul de filmare de la Te cunosc de undeva, direct pe patul de spital:„Sigur că nu e uşor'

Relația dintre cei doi evoluează extrem de rapid, dat fiind că și-au anunțat intenția de a se muta împreună și de a-și forma o familie.

Acum, Edward Sanda i-a făcut o declarație absolut emoționantă partenerei sale: 'Unii oameni caută întreaga lor viață pentru a găsi ce am găsit eu la tine', a scris Edward Sanda într-un story în care a etichetat-o și pe fiica lui Pavel Stratan.

Citește și: Brigitte Pastramă vrea să se împace cu fiul ei. Ce condiții trebuie să îndeplinească Robert Sfăt pentru a fi primit în familie:'Îi dau toate cheile de la toate afacerile mele'

Răspunsul Cleopatrei a venit rapid după o asemenea declarație, chiar dacă mai timid: „Daaaa”, a spus ea scurt și tranșant.

Cleopatra-Stratan-Edward-Sanda-2Cleopatra-Stratan-Edward-Sanda-2

Sursa foto: Instagram

Citește și: Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când nu a mai urcat pe scenă.Medeea Marinescu a făcut anunțul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton