Drama prin care a trecut Amanda Aprotosoaei de la Vocea României. Mama ei vitregă și-a dorit să o vadă pe scena Pro Tv, dar nu a mai apucat. A murit anul trecut

 Oana Popoiag
.

Amanda Aprotosoaei de la Vocea României are 18 ani, dar face muzică de la vârsta de 7 ani. Talentul său a fost remarcat de mama vitregă, care, la rândul ei muzician, a îndrumat-o spre o carieră în domeniu. Aceasta a murit, din păcate, anul trecut, neapucând să-și vadă îndeplinit marele vis: acea de a o vedea pe Amanda la Vocea României.

Amanda Aprotosoaei de la Vocea României are 18 ani, este din Gilau și studiază la Colegiu de Muzică Sigismund Toduta din Cluj. Fata din echipa antrenată de Irina Rimes își dorește să intre la Conservator, ca mai apoi să cânte jazz, căci se ferește de muzica comercială.

Fire emotivă, are emoții uriașe înainte de a intra pe scenă. De altfel, a mărturisit că înainte de a intra în sala de audiții, în preselecțiile de la Vocea României, a izbucnit în plâns. Amanda nu a mai cantat niciodată pe o scenă mare și spune că Vocea României e prima sa experiență de acest fel. Deși visează la victorie, nu are așteptări. A venit pentru a acumula cunoștințe și pentru stabilirea conexiunii între artist și public.

Drama prin care a trecut Amanda Aprotosoaei. Mama ei vitregă, mentorul său muzical, a murit anul trecut

Amanda Aprotosoaei de la Vocea României avea doar șapte ani când s-a îndrăgostit de muzică. Era de ajuns să asculte o singură dată o melodie și imediat știa să o fredoneze.

În timp ce mama naturală a Amandei locuiește în Belgia și nu are nicio legătură cu muzica, fiind femeie de afaceri, tatăl fetei a cântat în tinerețe la chitară, după ureche. Totuși, mama sa vitregă a fost cea care i-a remarcat abilitățile și l-a convins pe tatăl Amandei să o înscrie la școala de muzică, la pian. Femeia era profesoară de vioară în școala unde a început și Amanda să studieze, solistă într-o trupă de jazz, dar și dirijoare intr-un cor al bisericii.

Mama vitregă a Amandei Aprotosoaie de la Vocea României a fost mentorul acesteia, ghidându-i pașii în muzică. A învățat-o tehnica vocală, iar Amanda spune acum că vocea este principalul ei instrument'. Din păcate, femeia a murit anul trecut, neapucând să-și îndeplinească mare vis: acela de a-și vedea fiica la Vocea României.

Foto: PR, Instagram

Citește și: Cine este Bogdan Dumitraș de la Vocea României. Singurul muzician într-o familie de bugetari

Amanda Aprotosoaei de la Vocea RomânieiAmanda Aprotosoaei de la Vocea României
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton