Drama neștiută din spatele melodiei Billie Jean! Ce l-a marcat pe Michael Jackson încât să compună celebra piesă

 Cica Cristina
.

Megastarul Michael Jackson a avut o viață marcată de controverse! Talentul său desăvârșit, însă, nu a putut fi pus nicio clipă sub semnul întrebării. Regele muzicii pop a avut unele dintre cele mai complexe videoclipuri, în spatele majorității existând o poveste interesantă. Este și cazul celebrei melodii Billie Jean. Iată se secret se ascunde în spatele hitului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lansată în anul 1983 și inclusă pe albumul Thriller, piesa Billie Jean a făcut furori la momentul apariției. A urcat rapid și a ajuns în fruntea clasamentului în topul Billboard Hot Black Singles în numai trei săptămâni. De asemenea, a câștigat nu mai puțin de șase discuri de platină, fiind în același timp și cel mai bine vândut single din cariera artistului.

Michael-Jackson-1Michael-Jackson-1

Ritmul a fost senzațional, videoclipul atractiv, numai că puțini știu povestea din spatele faimoasei piese.

Nu de puține ori se întâmplă ca fane înfocate să-și urmărească insistent artiștii sau să se îndrăgostească iremediabil de idolii lor. Și în acest caz totul ar fi pornit de la o fană înfocată a Regelui muzicii pop, care ar fi încercat chiar să se sinucidă pentru el. Nu se știe dacă a făcut totul doar din dorința de afirmare sau poate pentru că era pur și simplu îndrăgostită de artist.

Michael Jackson: „Billie Jean reprezintă multe fete”

Mai mult, cântărețul a povestit chiar că a întâlnit mai multe fane insistente, care îl urmăreau peste tot, chiar și în culise sau în camerele de hotel, susținând apoi că ar fi rămas gravide cu megastarul.

Într-un interviu acordat MTV, în urmă cu aproximativ 25 de ani, Michael Jackon a dezvăluit secretul din spatele piesei „Billie Jean'.

„Există o fată pe nume Billie Jean, dar nu despre ea e vorba în cântec. Billie Jean e un personaj anonim, care reprezintă multe fete. Le reprezintă pe acele admiratoare care stau în culise, care au aventuri cu orice artist sau trupă care ajunge în oraşul lor. Şi mie, şi fraţilor mei ni s-a întâmplat, când eram în trupa Jackson Five', a spus Michael Jackson la acea vreme.

Michael Jackson, terorizat de o fană înfocată

Michael Jackson ar fi fost terorizat mult timp de o fană. Totul a fost relatat de jurnalistul şi scriitorul american J. Randy Taraborrellis, autorul biografiei lui Michael, „The Magic and the Madness.

Citește și: Familia lui Michael Jackson vrea să întrerupă difuzarea documentarului Leaving Neverland 2.Filmul îl prezintă pe megastar drept un abuzator sexual

Citește și: Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei:'A avut un impact foarte mare asupra inimii mele '

Citește și: Cum și-a cunoscut soția Valentin Ionașcu, arhitectul de la Visuri la Cheie:„Cu cererea în căsătorie a fost o întreagă aventură'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este fostul iubit al lui Naomi Hedman.Partenera lui Florin Ristei a avut o relație cu un bărbat super sexy

Fana înfocata îi trimitea o serie de scrisori de dragoste și chiar ajunsese chiar să susțină că megastarul era tatăl unui dintre gemenii săi. La un moment dat, femeia chiar i-a trimis o fotografie cu ea și o armă, amenințând cu sinuciderea și nu numai. I-ar fi propus artistului să se omoare împreună cu copilul despre care susținea că ar fi al lor.

Întâmplarea l-ar fi marcat pe Michael Jackson, care ajunsese să aibă coșmaruri din cauza femeii. Totuși, a păstrat imaginile primite și toată întâmplarea i-a servit drept inspirație pentru celebra melodie Billie Jean.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton