Drama neștiută a Natașei Raab. Actrița are o boală autoimună care îi distruge creierul: "Mă simt foarte rău. Vreau să mor"

 Cica Cristina
.

Pe Natașa Raab o vedem zilnic la TV cu zâmbetul pe buze, însă în sufletul actriței se ascunde extrem de multă suferință. Vedeta are boală autoimună și își dorește să moară, doar pentru a scăpa de chinuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Coana Chiva' apare mereu zâmbitoare la TV, pare o femeie puternică pe care nimeni și nimic nu ar putea să o doboare. Din păcate, lucrurile nu stau așa și în realitate.

Actrița a învins în urmă cu 19 ani cancerul ovarian, cu ajutorul tratamentelor, chiar dacă dure și a soțului, medic de profesie. Din păcate, din cauza cumplitei boli, vedeta nu a mai putat să-și îndpelinească visul de deveni mamă, însă a găsit forța necesară pentru a trece peste problemele grave de sănătate.

Citește și: Toto Dumitrescu vorbește în premieră despre presiunea de a avea un tată celebru. Ce crede despre numele pe care îl poartă:„Uneori mă dezavantajează'/ EXCLUSIV

Viața o pune, însă, la noi încercări, iar Natașa Raab pare să nu mai aibă forța necesară pentru a trece peste toate provocările care i se înfățișează. În urmă cu un an și-a pierdut soțul din pricina unei boli grave.

Timpul nu i-a vindecat rănile, nu a putut trece peste imensa suferință provocată de pierderea persoanei iubite, iar acum se confruntă cu noi probleme serioase de sănătate, care nu îi mai permit să mai performeze pe scena.

Citește și: Primele imagini cu Filip, băiețelul Oanei Cârmaciu, din serialul Sacrificiul:„Poza mea preferată dintotdeauna'

Natașa Raab: „Mă simt foarte rău, vreau să mor”

Actrița în vârstă de 67 de ani suferă de o boală autoimună, pentru care momentan nu există tratament, astfel că a ajuns în aceste momente să-și dorească moartea. Singurătatea o apasă și nu mai găsește nicio alinare care să-i dea imboldul necesar pentru a-și dori să meargă mai departe.

Citește și: Cum a reacționat Carmen Grebenișan când cineva a comparat-o cu Bianca Drăgușanu.Răspunsul bloggeriței este fabulos

Natașa Raab face dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare: „Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit', a spus Natașa Raab, potrivit spynews.ro.

Natasa-raab-1Natasa-raab-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton