Drama neștiută a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a avut mult de suferit în copilărie: "Dacă le fac o vină părinților mei, aceea este că au acceptat să le fie bătut copilul"

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu apare mai mereu cu zâmbetul pe buze, este o femeie asumată și sigură pe ea. Puțini știu, însă, ce se ascunde în spatele unui surâs și prin ce clipe a fost nevoită să treacă vedeta în copilărie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu prin ce dramă a trecut Mihaela Rădulescu la o vârstă fragedă, la fel cum puțini știu că prezentatoarea a făcut gimnastică ritmică încă de la 5 ani. Drama ei are legătură, astfel, cu pasiunea ei. Se pare că profesoara care o îndruma la gimnastică o lovea constant, Mihaela învinovâțindu-și, în mare parte, părinții pentru că au permis un asemenea comportament al celei care trebuie să o învețe mișcările corecte.

Mihaeal Rădulescu primea câte o corecție de fiecare dată când greșea execuția unui exercițiu.

Citește și: Drama lui Elon Musk. A vorbit în premieră despre motivele pentru care s-a înstrăinat de tatăl său:”A comis toate faptele rele posibile”

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj', susținea ea în urmă cu 12 ani pentru 'Profesioniștii', conform ciao.ro.

„Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate', a precizat profesoara Georgeta Donici.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn:”Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine”

Mihaela Rădulescu povestește o poveste de dragoste cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 50 de ani, ete împlinită în momentul de față. Are un fiu de 15 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner.

„După ce l-am cunoscut, a fost și mai grav – am realizat că trăiesc și iubesc un om care nu înțelege frică sau pericolul așa cum le definim noi, dar am văzut de la bun început și disciplină extraordinară în care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atât de minuțios, atât de perfecționist, atât de organizat și de echilibrat. Apoi, ar mai fi câteva detalii cu care m-a cucerit, dar nu vrei să le auzi', enumera vedeta motivele pentru care s-a îndrăgostit de Felix.

Citește și: Drama neștiută a prezentatoarei de știri Lavinia Petrea:”Medicul mi-a spus că sarcina este oprită din evoluție”

Felix i-a transmis un mesaj emoționant partenerei, cu ocazia aniversării a 5 ani de relație.

Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc’, a transmis el.

Mihaela-Radulescu-6Mihaela-Radulescu-6

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton