Drama neștiută a lui Adrian Titieni. A avut în viață probleme mai mari decât divorțul de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol

 Oana Popoiag
.
Adrian TitieniAdrian Titieni

O prezență discretă, actorul Adrian Titieni a ajuns într-un adevărat vârtej mediatic după ce soția sa, Adriana, a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol. Adrian Titieni este unul din cei mai respectabili oameni de teatru din România, dar începuturile sale ca actor sunt umbrite de o amintire urâtă: accidentul cerebral al tatălui său.

Adrian Titieni s-a trezit brusc în centrul atenției după ce soția sa, Adriana, a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, la scurt timp după ce acesta a divorțat de Ioana Ginghină, alături de care nu se mai simțea fericit.

Fostul rector al UNATC a declarat că divorțul de Adriana Titieni s-a produs în urmă cu un an și jumătate. Adrian are o viață care se leagă indisolubil de teatru, marea sa dragoste, dar are și amintiri neplăcute legate de același aspect. În momentul în care actorul a decis să dea la Teatru, după ce se pregătise pentru o meserie din cadrul științelor exacte, tatăl său, de meserie agronom, a făcut atac cerebral.

E plăcut și neplăcut să vorbesc despre asta, pentru că tata a făcut un atac cerebral când i-am spus că sunt hotărât și determinat. A mai trăit mulți ani după aceea, dar asta s-a întâmplat. În inconștiența și determinarea mea am pus lucrurile pe masă atât de tranșant încât și-a dat seama că este o poveste serioasă, că am luat-o razna și aiurea și i-a plecat colțul gurii și m-a întrebat „tu cine ești, eu cine sunt?'. Bine, până la momentul la care lucrurile păreau a fi cât se poate de serioase, s-a râs, îmi zicea „lasă, că nu e o opțiune pentru viitor'. Ce e important este că ulterior, după atacul cerebral, tata m-a susținut necondiționat și acum îi mulțumesc în gând. Realmente m-a susținut, și-a dat seama că e un lucru serios, chiar dacă e o profesie pe care multă lume din mediul în care eu mă-nvârteam atunci nu o aprecia', a declarat actorul pentru Libertatea.

Adrian Titieni, prima declarație după ce s-a aflat de relația soției sale cu Alexandru Papadopol

O prezență discretă, o voce calmă, Adrian Titieni a oferit prima declarație după ce s-a aflat că fosta lui soție, Adriana, are o legătură amoroasă cu Alexandru Papadopol. Mai mult decât atât, actorul a confirmat că acum un an și câteva luni, el a divorțat de mama copiilor lui. „N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.', a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

De asemenea, actorul a precizat pentru aceeași sursă că ține legătura cu fosta soție, că vorbesc despre copii, și a mai adăugat că în presă au circulat informații false, el nu este coordonatorul lucrării de doctorat a lui Alexandru Papadopol.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Cât de frumoasă este iubita lui Aurel Tămaş! Eliza este mai tânără cu 31 de ani decât artistul de muzică populară şi a fost Miss România

Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu nu a făcut gaură în buget

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton