Drama neștiută a creatoarei de modă Vera Wang. De ce a suferit și s-a lăsat cuprinsă de depresie: "Am fost devastată"

 Cica Cristina
.

Vera Wang este o cunoscută creatoare de modă, ce s-a remarcat, îndeosebi, pentru aspectul ei: la 71 de ani, vedetei nu i-ai da mai mult de 20 de ani! Pare că ar avea tot ce își dorește, numai că ascunde în suflet o mare suferință. Iată prin ce dramă a trecut, în tinerețe, astfel încât să ajungă în pragul depresiei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vera Wang arată splendid! Mulți cred că cifrele din buletin care îi indică vârsta sunt greșite, căci nimeni nu i-ar da mai mult de 20 de ani.

Spre uimirea tuturor, Vera Wang a dezvăluit care este secretul său și ce face în mod obișnuit: „Muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă’, a afirmat Vera Wang.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat'. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

cover-viva-september-2020-small-191cover-viva-september-2020-small-191

Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă, că arată impecabil, că este fericita mamă a doi copii, că are o avere estimată la 630 de milioane de dolari, Vera Wang ascunde o durere în suflet.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rezistat doar o săptămână despărțiți! Adevărul despre ultima ceartă:„Suntem dependenți unul de celălalt'

Vera Wang: „Am avut o mare depresie”

Viața sa nu a fost mereu încununată de succese și ea nu a reușit să-și îndeplinească toate visele. Puțini știu că înainte de a-și descoperi pasiunea pentru modă, Vera Wang a fost patinatoare și a ratat participarea la Jocurile Olimpice.

Citește și: George Burcea, acuzații dure, la Ferma:„Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei'

„Am fost o patinatoare competitivă până la 20 de ani. Eram foarte dedicată acestui sport. Am fost devastată când nu m-am calificat la Jocurile Olimpice. Am avut o mare depresie, am trăit o dramă, dar am ajuns la Paris, unde am descoperit pasiunea pentru modă', a precizat Vera Wang, citată de Post Magazine.

Vera-Wang-1Vera-Wang-1

De asemenea, creatoarea de modă a vorbit și despre copilăria sa, când s-a simtit deseori descurajată de cei din familie. Fratele său avea studii înalte, iar tatăl ei și-a dorit întotdeauna să devină avocat.

„Eram idioata satului, în comparaţie cu fratele meu, care a studiat la Harvard. Eu eram considerată o iubitoare de artă şi am fost la colegiul Sarah Lawrence College. Asta chiar dacă tatăl meu şi-a dorit să fiu avocat', a mai povestit vedeta.

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint.De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

Sursa foto: Facebook, Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton