Drama neștiută a Biancăi Sârbu. Primul soț a murit chiar în fața ei: ”Avusese cinci neveste. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima”

 Oana Popoiag
.

 

Bianca SârbuBianca Sârbu

Bianca Sârbu are 40 de ani, dar a trăit cât alții în nouă vieți. Încercată de o boală neîndurătoare, care a recidivat de trei ori, vedeta a trăit o dramă cumplită în urmă cu șase ani, când și-a pierdut primul soț. Ca suferința să fie și mai mare, acesta s-a prăbușit chiar în fața ei, ulterior dându-și duhul la spital.

Bianca Sârbu, prezentatoarea emisiunii 'Dragoste fără secrete', de la Antena Stars, a trăit până la 40 de ani numeroase experiențe traumatizante. Actrița, mamă a doi copii, a avut de trei ori cancer de piele și de fiecare dată a învins.

Primul soț al Biancăi Sârbu a murit sub ochii ei

Puțină lume știe, însă, că problemele grave de sănătate nu au fost singura dramă din viața Biancăi Sârbu. Vedeta avea doar 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital. Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu', a sintetizat Bianca într-o declarație tragedia.

Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, un om coleric, dar fără probleme de sănătate serioase, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau. Negândindu-se la un deznodământ tragic, femeia a continuat să cânte, în vreme ce soțul ei era transportat la spital. Imediat după recital, Bianca Sârbu a fugit să-și vadă soțul, aflând la fața locului că acesta decedase între timp.

Cum s-a îndrăgostit Bianca Sârbu de primul soț. Povestea e ruptă din filme

Povestea de dragoste dintre vedetă și primul său soț a fost una spectaculoasă, căci Bianca se afla într-o relație cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, în momentul în care s-a îndrăgostit de Marian Sârbu.

'Am găsit în primul meu soț acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, așa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avusese cinci neveste cu acte. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima. L-am cunoscut în timpul relației mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărțit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc și că vreau să ne despărțim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu', a declarat Bianca Sârbu pentru Spynews. Imediat după decesul soțului, rămasă văduvă la 34 de ani și cu doi copii, aceasta a aflat că i-a recidivat pentru a treia oară cancerul de piele.

Soarele a răsărit însă din nou pe strada Biancăi Sârbu, iar acum nu doar că a scăpat de problemele de sănătate, dar s-a și recăsătorit, alesul fiind Bogdan Romanescu, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea.

Foto: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton