Drama nebănuită a lui Arlechino. Mihai Gruia Sandu, implicat într-un scandal halucinant: a fost târât prin tribunale de fosta soție și nu și-a putut vedea copiii

 Oana Popoiag
.
Mihai Gruia Sandu soțieMihai Gruia Sandu soție

Ai crede că e scenariu de telenovelă, dar e trista realitate! După ce a divorțat în 2008 de mama copiiilor lui, pentru actorul Mihai Gruia Sandu a început un șir nesfârșit de necazuri. Ani de zile nu și-a putut vedea fata și băiatul și a fost târât prin tribunale de fosta soție, judecându-se pentru sume mari de bani.

Ironia sorții! Să joci rolul lui Arlechino și când se închide cortina să cazi în cea mai neagră disperare. Aceasta a fost viața lui Mihai Gruia Sandu începând cu anul 2008, când a divorțat de soția sa, Oana Bojescu, care l-a acuzat de infidelitate.

Pentru actorul ce are doi copii cu fosta soție, o fată, Dominica, și un băiat, Theodor, acum adolescenți, a început un adevărat război în instanță.

În 2012, femeia a depus două cereri de executare silită pentru a recupera importante sume de bani de la actor, dar și pentru neplata pensiei alimentare a copiiilor vreme de câteva luni bune. În context, însă, problemele legale sunt cea mai mică durere a lui Mihai Gruia Sandu, care a declarat în repetate rânduri, atât în social media, cât și în presă, că Oana Bojescu nu îi permite să își vadă copiii.

'Cei mici au fost îndoctrinați împotriva mea, spunându-li-se în fiecare zi câte ceva «drăguț» despre mine. După ce am câștigat inclusiv recursul pentru a avea dreptul să-mi văd copiii, ultima găselniță a mamei lor a fost că, de data aceasta, copiii sunt cei care nu vor să mă mai vadă și că, dacă încerc să-i văd cu forța, îi voi traumatiza. Totuși, nu mi-am pierdut credința și sper ca, odată cu trecerea timpului, lucrurile se vor rezolva cumva de la sine. Până în momentul de față am făcut tot ce se putea face. De-acum înainte doar Dumnezeu mai poate face ceva', declara actorul în anul 2012, pentru VIP.

De asemenea, actorul a postat pe Facebook de-a lungul timpului multiple mesaje menite să clarifice situația, în care își acuză fosta soție de o serie de păcate.

'M-a acuzat în presă de o anumită factură că am o amantă, ca să acopere faptul că ea, care a plecat un an de acasă, lăsându-mă cu doi copii mici, avea un amant, pe care îl alinta Dick, și, pe care , cu nerușinare îl aducea și în casă. Cere bani! Locuiește într-un apartament de peste 200.000 de euro, perfect utilat cu tot ce e nevoie, are două garaje, o mașină (pe banii mei, toate), un teren la Azuga, în jur de 30.000 de euro, a moștenit o colecție de tablouri acuarele, grafice și croqui-uri de Schwaitzer-Cumpănă, în valoare de peste 40.000de euro (dacă nu a vândut-o până acum, ca și pe bunurile mele personale sechestrate), o casă la țară, în care nu stă nimeni, și nu mai continui că mă enervez. Din 2008, plătesc pensie alimentară pentru cei doi copii, cât a stabilit legea, și timp de 5 ani m-a dat în judecată din 6 în 6 luni (mai des nu i se primeau cererile) pentru venituri ascunse', a scris actorul în social media.

Se pare că în prezent relația dintre actor și copiii săi s-ar fi îmbunătățit, deși în urmă cu nici doi ani, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Mihai Gruia Sandu scria pe Facebook: 'Acum 17 ani, a intrat în viața mea. Acum 8 ani, a ieșit. Dacă vrea să intre din nou, poarta e deschisă. La mulți ani, Dodo!'

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton