Drama lui Smiley. Ce a pățit tatăl artistului, în urmă cu 5 ani: ”Am început să plâng, nu mă mai puteam opri”

 Calin Maria Bianca
.

Drama lui Smiley. Îndrăgitul artist este cunoscut de toată lumea și se face remarcat oriunde se duce. Mereu cu zâmbetul pe buze și glumele la el, cântărețul nu a dat vreodată de înțeles că lucrurile merg rău în viața lui. Totuși, au fost momente extrem de grele pentru el, care abia acum au ieșit la iveală. Iată ce a pățit tatăl lui, în trecut, dar și unde era el în acele clipe cumplite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama lui Smiley. Smiley a lăsat mereu să se vadă că are o viață roz și lipsită de griji. A cucerit mereu cu piesele sale și a captat atenția tuturor, însă nimeni nu știa că în spatele melodiilor se află de cele mai multe ori o poveste. La unul dintre hit-urile sale, artistul a trecut printr-o dramă care l-a marcat. Nu a dezvăluit pe atunci despre ce era vorba, de fapt, dar de data aceasta a dat cărțile pe față.

smiley-9smiley-9

Când vine vorba de viața lui privată și familia pe care o are, Smiley este reținut. Nu postează des poze cu fiica lui, tocmai pentru a o ține departe de social media, însă nici cu părinții săi nu face acest lucru. Cu toate astea, este un familist convins, care ar face orice pentru a le fi bine celor dragi. Totodată, când vine vorba de părinți, fiica sau partenera lui de viață, artistul își arată și partea vulnerabilă, lăsând durerea la vedere.

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley:”N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac”

Citește și: Smiley are o avere impresionantă.Doar din YouTube câștigă 10.000 de euro pe lună

Citește și: Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, primul pictorial de cuplu, pe coperta VIVA!Cum a început povestea lor de iubire și ce planuri de viitor au

Drama lui Smiley. Ce a pățit tatăl artistului

Smiley a vorbit deschis despre suferința care l-a marcat. Drama are legătură chiar cu tatăl său, Ion Maria, care în urmă cu aproximativ 5 ani a avut probleme grave de sănătate. Pe atunci artisul era în SUA de mai bine de două luni si jumătate, iar vestea că tatăl său a suferit un accident vascular cerebral a venit ca o bombă pentru el.

„Când a venit refrenul piesei eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.', a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici, notează spectacola.ro.

Smiley, melodie dedicată părinților săi

Fiecare reacționează diferit la durere și în momente critice. Smiley însă a ales să se refugieze în dormitor și să plângă pentru că nu putea fi alături de tatăl lui. În timp ce vărsa lacrimi amare, gândul i s-a dus imediat la a scrie, fiind pasiunea lui. Asta a și făcut, astfel că pe urma acestei suferințe a scos o piesă dedicată părinților săi, care o vreme bună a fost printre favoritele românilor.

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: „Scrie, scrie, scrie!'. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des', a mai mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici, notează spectacola.ro.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley

Toată lumea îl cunoaște pe Smiley, însă nu și pe părinții lui. Cei care i-au dat viață evită lumina reflectoarelor, însă au și au avut job-uri la care nimeni nu se aștepta. Mai cocnret, Ion Maria, tatăl artistului, a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ulterior, a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica. Cât despre Ioana Maria, mama artistului, este contabilă. În tinerețe, a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Apoi, mama lui Smiley a început să se ocupe de studioul fiului ei, dar și de casa de discuri HaHaHa Production.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formatia Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fară să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei’, declara Smiley.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton