Drama lui Keanu Reeves. Și-a pierdut copilul și iubita la un an şi jumătate diferenţă

 Cica Cristina
.

Keanu Reeves împlinește 56 de ani pe 2 septembrie și actorul pare că are tot ceea ce își dorește! Din păcate, în spatele unui zâmbet frumos se ascunde multă suferință! Tragediile l-au marcat, fiind pus de-a lungul timpului la grele încercări. Iată câteva detalii „de culise”!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Keanu Reeves este cunoscut ca unii dintre cei mai modești artiști de la Hollywood. Nici faima sau sumele mari de bani câștigate de-a lungul carierei sale nu au reușit să-l schimbe. Cel mai probabil, totul are legătură cu momentele grele prin care a trecut starul din Matrix de-a lungul timpului.

Clipele grele au început încă din copilărie, fiind părăsit de tată încă de când avea 2 ani. Următorii ani și i-a petrecut schimbând locuri și locuințe, dat fiind că mama s-a căsătorit de trei ori. Nu a avut un trai lipsit de griji, mama sa luptându-se cu sărăcia pentru a-și aduce la liman cei patru copii. Da, pentru cine nu știe, actorul mai are încă trei surori ce poartă numele Kim, Karina și Emma.

Citește și: Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune:„Vom fi împreună pentru totdeauna'

Neczurile sale nu s-au oprit odată cu pătrunderea în lumea filmului. Ba dimpotrivă! În urmă cu 27 de ani, starul și-a pierdut cel mai bun prieten, alături de care a perfromat în „My own private Idaho'.

Keanu Reeves: „Copilul nostru s-a născut fără viaţă”

De departe, greul abia avea să vină. Căci cea mai mare durere a actorului a rmas pierderea fetiței sale și a iubitei, un an și jumătate mai târziu. Partenera lui Keanu Reeves a născut prematur, după 8 luni de sarcină, iar fetița lor s-a născut moartă. Nici bine nu s-a cicatrizat durerea în sufletul său, căci, la un an și jumătate iubita sa și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină, notează adevarul.ro.

Citește și: Fiul Irinei Loghin, primele declarații după ce familia a fost infectată cu noul coronavirus:„E un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face'

„În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă. Am fost devastaţi de moartea ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii, a declarat Keanu Reeves.

Rana dechisă nu i-a permis să se mai gândească la posibilitatea de a deveni tată și, până de curând, actorul nu s-a mai afișat la brațul niciunei femei.

Citește și: Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube.Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

În trecut, Keanu Reeves a fost asociat cu Sandra Bullock, Angelina Jolie și Amanda De Cadenet, însă niciuna nu i-a fost cu adevărat iubită… De altfel, carismaticul și enigmaticul actor, în 35 de ani de carieră, nu s-a afișat cu niciuna dintre femeile din viața sa. A făcut-o recent, spre uimirea tuturor, la LACMA Art + Film, unde s-a afișat cu iubita, după o pauză de aproape 20 de ani.

Nu este deloc surprinzător că actorul, extrem de modest și discret în privința vieții sale personale, nu a căzut pradă farmecelor vreunei dive de la Hollywood, ci s-a îndrăgostit de o femeie obișnuită, apropiată de vârsta lui. Este vorba despre artista Alexandra Grant, partenera de afaceri a lui Keanu Reeves, în vârstă de 46 de ani.

92nd Annual Academy Awards – LA – Arrivals92nd Annual Academy Awards – LA – Arrivals

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton