Drama artistei Jeni Nicolau. Și-a dorit din toată inima copii, dar nu a putut, din motive medicale

 Oana Popoiag
.

Jeni Nicolau cântă muzică de petrecere și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă, în spatele firii vesele și lipsite de griji, se ascunde o adevărată dramă. Marele regret al artistei este că nu a avut niciodată copii, din cauza unor probleme de sănătate ce i-au complicat serios existența.

Cântăreață, actriță și dansatoare, Jeni Nicolau evoluează pe scenă de la 15 ani și este sufletul oricărei petreceri la care participă. Cunoscută pentru veselia sa, Jeni Nicolau a avut, totuși, suficiente necazuri în viață cât să aibă regrete ce nu-i dau pace de multe ori.

Marele regret al artistei Jeni Nicolau

Acum este o femeie împlinită, are alături un bărbat care o iubește și cu care s-a căsătorit la 42 de ani, dar mai toată tinerețea a suferit că nu poate avea copii, din motive medicale.
'Nu s-a mai putut (n.r. să fac copii). Sunt hipertensivă de ceva ani. Am trecut printr-un proces de investigații și, la un moment dat, au zis că nu se mai poate decât dacă trebuie să fac o grămadă de lucruri. Dacă îl cunoșteam pe Emil mai devreme, aveam o târlă de copii. Și 14, și 15. Nu mă lăsam!', a declarat Jeni Nicolau, care și-a găsit dragostea puțin după 40 de ani.

Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a explicat că este foarte apropiată de copiii surorii sale.
'Am un regret. Sunt foarte multe femei care spun că nu îşi doresc copii. M-am rugat să devin mamă şi am înţeles că poate s-a gândit că e mai bine aşa. Copiii surorii mele sunt şi copiii mei. M-am obişnuit să nu îl mai întreb de ce. Să îi mulţumesc pentru tot ce îmi dă. Sunt fericită că încă mai pot vărsa o lacrimă pentru mine', a declarat Jeni Nicolau în direct la Antena Stars.

Foto: Facebook

Jeni NicolauJeni Nicolau
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton