Dragoste cu năbădăi! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat... nici ei nu mai știu a câta oară! Au uitat de supărări și au petrecut weekendul la mare

 Stamen Diana
.

Cine să îi mai înțeleagă și pe ei?! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, din nou. Cei doi pare că nu rezistă deloc unul fără celălalt și fac ce fac, dar tot amândoi ajung.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când dragostea este mare se aprind scântei. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Cuza și al Ramonei Olaru, pentru că la scurt timp după despărțire s-au împăcat.

După un divorț dureros, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a găsit alinarea în brațele lui Cuza. Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că sunt împreună, pentru că nimeni nu s-ar fi gândit la ei ca la un cuplu.

În urmă cu ceva timp, Ramona Olaru anunțat că relația cu iubitul ei s-a încheiat, însă se pare că supărările au trecut. Vedeta a fost surprinsă alături de Cuza la mare, în weekend, distrându-se și părea că nici nu ar fi fost despărțiți vreodată, potrivit Spynews.ro.

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de iubit

La nici șase luni de când au început relația, sexy-asistenta de la Neatza a avut parte de o surpriză de proporții, în timp ce se afla într-un club, chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Sub privirile prietenilor, care și-au încurajat amicul să facă marele pas, Cuza a îngenunchiat și a cerut-o de soție pe Ramona Olaru, vizibil suprinsă de gestul iubitului.

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă:era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-împăcat-2Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-împăcat-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton