Dragoș Bucur, mesaj controversat pe Facebook: "Nu port mască și nu mă vaccinez!" Lucian Mîndruță l-a atacat dur: "E foarte greu pentru ego..."

 Cica Cristina
.

Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a precizat că nu se vaccinează și nu poartă mască. Extrem de revoltați, oamenii i-au scris sute de mii de comentarii. De asemenea, și persoane publice, ca jurnalistul Lucian Mîndruță au reacționat dur după mesajul controversat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul Dragoș Bucur, soțul Danei Nălbaru, a stârnit o serie de controverse după un mesaj postat pe Facebook.

„În cazul în care nu aveţi pe cine să înjuraţi: nu mă vaccinez şi nu port mască, a scris prezentatorul Visuri la cheie pe rețelele de socializare.

Dragos-Bucur-Lucian-Mîndruță-1Dragos-Bucur-Lucian-Mîndruță-1

Internauții s-au împărțit rapid în două tabere: cei care i-au apreciat postarea și cei care au criticat comportamentul artistului.

„Eu te admir!! Simt și fac la fel', „Ești foarte tare!', „Bravo, succes în continuare', „Dragoș Bucur, m-am distrat citind comentariile, felicitări pentru postare!', au scris persoanele care au apreciat postarea prezentatorului.

Comentarii acide după postarea lui Dragos Bucur

La polul opus, postarea a atras o serie de comentarii acide.

„Am mai văzut «grozavi» din ăștia!'

„Nu înţeleg de ce trebuie să faci propagandă? Mare dezamăgire….

„Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?

„Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceţi aici. Să vă fie ruşine!.

„Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă şi tuşesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură şi pe urmă ating orice în jurul lor.

„Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aş fi avut pretenţii./ „Dragoş Bucur, ai pus cheie la visuri.

'Cred că nu a mai rămas nimeni așa surprins de ultima oară de când s-a mutat autocarul'.

„Atâtea comentarii aiurea… Ce treabă are că e actor? Fiecare ar trebui să gândească singur și să-și pună întrebări. Bravo lui că nu acceptă rolul de cobai ca voi ceilalți', i-a luat cineva apărarea.

„Olivia Steer, îţi ordon, ieşi din acest tânăr!, a fost un comentariu ironic.

„Aș putea scrie o carte cu toate aceste comentarii' , s-a mai amuzat cineva.

Lucian Mîndruță, reacție dură după postarea lui Dragoș Bucur

Și persone publice au intervenit și i-au transmis replici acide.

„Am fost și eu celebritate, asa că îl înțeleg pe Dragoș Bucur ca nu mai vrea sa poarte masca. E foarte greu pentru ego sa nu te mai recunoască lumea pe stradă. Ideal ar fi acum și un tricou cu numele, că la televizor scrie prea mic', i-a transmis Lucian Mîndruță pe rețelele de socializare.

„Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier şi cunoştinţe de cercetător ştiinţific pentru a juca în filme. Poţi avea talent ca actor şi să nu prezinţi urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te şi lauzi cu asta, i-a transmis și scriitoarea Petronela Rotar.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă:”E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Lucian Mîndruță, după ce soția lui s-a vaccinat împotriva COVID-19.Cum se simte Ioana

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Dragoș Bucur a avut COVID-19

Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Cu toate că suferă de diabet și se afla în grupa de risc, starea sa de sănătate a fost una bună. La fel cea a copiilor și a soției sale, Dana Nălbaru. Reamintim că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana.

Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV‘, a anunțat el atunci.

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton