Dorian Popa, tâlhărit în plină stradă! I-a fost furat portofelul cu bani și acte. "Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care..."

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă ne aflăm încă în plină pandemie, se pare că hoții de buzunare nu și-au pierdut îndemânarea… Dorian Popa a fost lăsat fără portofel, în care avea acte și bani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru hoții de buzunare a fost o perioadă foarte grea, dat fiind că de pe străzi și din mijloacele de transport în comun a dispărut aglomerația. Cu toate astea, unul dintre ei a reușit să-l lase pe Dorian Popa fără portofel…

După ce i-a luat banii, i-a aruncat portofelul!

Și a făcut-o atât de bine, încât artistul nu și-a dat seama decât atunci când a fost sunat de un binevoitor care i-a găsit portofelul, golit de bani, evident, pe un câmp din Domnești!

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere!

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste. Și, hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit', a mărturisit Dorian Popa pe Instagram.

Și-a făcut vilă de 300.000 de euro

În sfârșit Dorian și-a văzut visul cu ochii – vila lui de 300.000 de euro este gata, în sfârșit, mai puțin câteva detalii de interior, dar artistul se poate lăuda cu o piscină ca în filme.

„Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum… Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje… Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a povestit artistul. 

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

dorian1dorian1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton