Dorian Popa, de urgență la medic din pricina problemelor la genunchi: ”Încerc să îmi distrag atenția de la acul domnului doctor..."

 Cica Cristina
.

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme la genunchi din cauza accidentării în cadrul show-ului Madagascar. Problemele s-au acutizat, durerile s-au întețit, iar artistul a ajuns acum pe mâna medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dorian Popa se numără printre persoanele optimiste, care întâmpină orice problemă cu zâmbetul pe buze. De data aceasta, durerile de la genunchiul stâng s-au întețit, astfel că actorul și cântărețul s-a văzut în situația de a apela la ajutorul medicilor, pentru a-i mai alina durerile.

Încă de săptămânile trecute susținea că are dureri cumplite și că abia mai putea urca scările. Artistul a avut în trecut o intervenție la genunchi după o accidentare serioasă.

Citește și: Cine este Luminița Popa. Mama lui Dorian Popa este profesoară de canto.Și-a crescut singură cei doi fii și a participat la Asia Express

Dorian Popa: „Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”

Durerile au devenit insuportabile între timp astfel că Dorian Popa s-a văzut pus în situația de a se prezenta la medic. Conștient de durerea pe care va fi nevoit să o suporte, din nou, artistul s-a lăsat pe mâna specialistului, încercând totuși să se gândească la alte lucruri care să-i distragă atenția de la „acul amenințător al medicului”.

Citește și: Provocare neașteptată! Dorian Popa a trăit clipe critice:”Am stat în sicriu, cu capacul închis, 20 minute!”

Dorian-Popa-1Dorian-Popa-1

'Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon', a precizat Dorian Popa într-un clip pe YouTube.

Totuși, aceasta nu va fi ultima intervenție a artistului, căci afecțiunea pe care o are necesită tratament periodic. Pe lângă injecții, vedeta va trebui să urmeze și un tratament kinetoterapeutic, notează spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arată casa lui Dorian Popa la doi ani de când a cumpărat-o.A investit zeci de mii de euro și încă nu e gata

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton