Dodo, prima imagine cu actualul iubit. Cum a reacționat tatăl copilului ei: ”O mamă care abia a născut...”

 Cruceru Cristina
.

Dodo, prima imagine cu actualul iubit. Cum a reacționat tatăl copilului ei, după ce a aflat că artista este într-o nouă relație. Cântăreața este în culmea fericirii alături de noul partener de viață, după despărțirea de Liviu Kein, cel cu care are un băiat. Ce reacție a avut tatăl copilului ei, după ce a aflat că bruneta l-a dat uitării?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dodo a postat prima imagine cu actualul ei iubit. Cântăreața s-a despărțit de ceva vreme de tatăl copilului ei, Liviu Kein, după ce acesta ar fi înșelat-o în repetate rânduri. Artista are un băiat împreună cu Liviu, pe care acesta nu l-a văzut niciodată. Tânăra și-a refăcut viața, la scurt timp după ce a devenit mămică. Recent, aceasta a postat și prima fotografie cu iubitul ei, asta după ce mult timp a ținut relația secretă.

Screenshot_3Screenshot_3

Cântăreața a dat totul uitării și s-a focusat pe micuțul ei. Acum, aceasta și-a făcut publică relația, după ce multă vreme a ținut-o secretă. De altfel, Dodo a arătat în nenumărate rânduri faptul că este fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață. Lucrurile par să meargă spre bine, mai ales că bărbatul a făcut 'cunoștință' și cu micuțul vedetei.

Citește și: Dodo are un nou iubit și vrea să rămână iar însărcinată: „Ne dorim amândoi”

Citește și: Dodo îl acuză pe tatăl copilului ei de violență și a refuzat să-l treacă în certificatul de nastere: „Mai bine fără”

Citește și: Roxana Blagu ex. Trident și-a micșorat sânii fără acordul soțului: Am ales data operației când Andrei a plecat din țară' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Dodo, prima imagine cu actualul iubit

Dodo a postat prima imagine cu actualul iubit, alături de care este în culmea fericirii. Cei doi au planuri de viitor împreună, cântăreața fiind foarte împlinită alături de el. Dacă până acum a ținut totul secret, iată că Dodo a publicat prima fotografie cu bărbatul, care i-a furat inima. De câteva luni bune, artista încerca să nu ofere foarte multe detalii sau imagini din actuala relație, pentru că, probabil, a lăsat lucrurile să vină de la sine. Iată că acum a lăsat totul deoparte și și-a arătat fericirea pe care o trăiește alături de alesul inimii. Cei doi amorezi s-au fotografiat într-o ipostază romantică, în piscină.

Cum a reacționat tatăl copilului ei

Tatăl copilului ei, Liviu Kein, tună și fulgeră după ce artista a anunțat că are o relație, la scurt timp după ce a născut. Liviu este de părere că Dodo nu ar fi trebuit să aibă această atitudine, mai ales că pe el nu l-a lăsat să-și vadă copilul.

'O mamă care abia a născut … și în câteva luni de când a ieșit dintr-o relație, nu cred că ar putea să se recăsătorească. În momentul ăsta, îți dai seama cum mă simt eu, nu din cauza că ea se căsătorește sau că ea are o relație, ci pentru că nu îmi pot vedea copilul. Nu îmi dă voie să îl văd. A făcut cunoștință la o persoană necunoscută cu copilul meu', a spus Liviu Kein, acum ceva timp, la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton