Divorțul și suferința și-au pus amprenta! Claudia Pătrășcanu a slăbit îngrijorător după separarea de Gabi Bădălău

 Oana Popoiag
.
Claudia Pătrășcanu divorțClaudia Pătrășcanu divorț

Claudia Pătrășcanu trece de două luni prin cea mai stresantă perioadă din viața ei. Divorțul de Gabi Bădălău, urmat de un adevărat scandal, suferința și lupta pentru custodia celor doi copii și-au pus amprenta asupra frumoasei brunete. Surprinsă în oraș alături de o prietenă, Claudia pare că a slăbit îngrijorător de mult.

După divorțul de Gabi Bădălău, plus scandalul ce a urmat, Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Constanța cu copiii săi, pe care îi crește ajutată de mama ei. Stresul acumulat în ultima vreme și-a pus, însă, amprenta asupra artistei, care a slăbit îngrijorător.

Claudia Pătrășcanu a slăbit mult după divorț

Cel puțin așa demonstrează instantaneele luate de fotoreporterii de la Click!, care au surprins-o pe Claudia în oraș. Vedeta purta o pereche de blugi albi, care, în mod normal, nu subțiază optic, din contră. În cazul ei, însă, până și o pereche de jeanși albi au trădat faptul că bruneta a pierdut ceva kilograme.  Kilograme pe care altădată, mai ales după cele două nașteri, le dădea jos prin eforturi susținute la sala de sport și prin regim.

 Claudia Pătrașcu, detalii neașteptate despre divorț

La aproape două luni de la decizia de a divorța, Claudia Pătrășcanu, care s-a mutat între timp la Constanța cu cei doi copii ai cuplului, a venit cu primele detalii despre viața de după, într-un interviu acordat Antena Stars.

Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor‘, a spus artista la Antena Stars.

Foto: Click! (Mihai Ionescu), Instagram

Citește și:

Actrița Gabriela Spanic a fost Miss Venezuela 1992, dar acum este desfigurată de operațiile estetice. Incredibil cum arată la 45 de ani!

N-ai văzut copil mai frumos! Cum arăta în copilărie cea mai atrăgătoare actriță din România, Michaela Prosan. Dovada că nu are nicio intervenție estetică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton