Divele din Epoca de Aur la plajă! Angelea Similea, Marina Voica și Tora Vasilescu, fotografii de colecție și siluete de invidiat!

 Cica Cristina
.

Indiferent de vremuri, mersul la plajă se număra printre activitățile preferate de vară. Cu această ocazie, vedetele nu ezită să-și etaleze silueta de invidiat în costum de baie! Iată câteva fotografii de colecție cu artiste cunoscute de la noi, din vremea comunismului și după Revoluție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Costumele de baie se numără printre cele mai căutate „acesorii de vară”. Când nu mai facem față căldurii, o baie în mare răcorește și relaxează pe oricine. Chiar și în urmă cu peste 30 de ani, principiul era același. Și dacă astăzi admirăm vedetele în toată splendoarea lor când merg la plajă, să vezi cum arătau artiste precum Angela Similea, Marina Voica, Tora Vasilescu sau Stela Popescu în costume de baie! Nici vedete precum Loredana Groza, Laura Stoica, Anca Țurcașiu, Mădălina Manole sau Silvia Dumitrescu nu se lăsau mai prejos.

Citește și: Petrecere în familia lui Cristi Borcea! Gemenii Angelo și Melissa au împlinit 17 ani.Cadoul special primit de la părinți la aniversare

Divele din Epoca de Aur nu se sfiau sa-și etaleze trupul de invidiat și aveau toate motivele din lume să o facă, dat fiind că aveau o siluetă trasă ca prin inel. Fie că purtau costume de baie întregi sau din două piese, vedetele reușeau să capteze atenția celor din jur.

Vedetele atrăgeau toate privirile pe litoral

Angela Similea arăta absolut fascinant în urmă cu 45 de ani, pe când avea numai 29 de ani și era căsătorită cu olandezul Jan David Hilgen. La rândul ei, Marina Voica arăta spledid la numai 20 de ani și, cu siguranță, regretata Stela Popescu a cucerit multe inimi după ce a apărut în costum de baie în 'Nea Mărin miliardar', în 1979.

Silvia Dumitrescu, care s-a remarcat întotdeauna prin stilul mai îndrăzneț, era foarte slabă și extrem de fericită în compania prietenei sale, regretata Laura Stoica. Cele două erau de nedespărțit și în vacanțe, notează click.ro.

Citește și: Christina Ricci divorțează după 7 ani de căsnicie!Actrița nu a mai suportat abuzurile din partea soțului

De asemenea, Anca Țurcașiu, acum în vârstă de 50 de ani, și-a păstrat silueta din urmă cu 30 de ani. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine de când avea numai 17 ani. Loredana Groza era la fel de senzuală și atrăgătoare ca și în zilele noastre, iar regretata Mădălina Manole nu făcea ravagii doar cu „părul de foc”, ci și cu silueta de invidiat.

Citește și: Emily Burghelea a fost nevoită să se întoarcă la Acces Direct, la trei săptămâni după ce și-a dat demisia.Fosta asistentă TV nu a avut de ales

Vedete-litoral-1Vedete-litoral-1

Sursa foto: Facebook, Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton