Dieta ținută de Monica Bârlădeanu la 41 de ani! Ce mănâncă într-o zi și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

 Cica Cristina
.

Monica Bârlădeanu are o siluetă de invidiat la 41 de ani! Vedeta a dezvăluit ce dietă ține și cum reușește să se mențină în formă de ani buni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu din serialul Vlad ține dieta hiperproteică pentru a arăta atât de bine și a se menține în formă.

'În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist', a precizat Monica Bârlădeanu pentru 'Ce se întâmplă doctore?'

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:„Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei' / EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu susține că în ceea ce o privește regimul presupune să mănânce porții mici din 3 în 3 ore.

'În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore', spune Monica Bârlădeanu.

Citește și: Fiul lui Chef Bontea este campion!Ce pasiune neașteptată are băiatul de 23 de ani

În ceea ce privește interdicțiile, vedeta a mărturisit că a renunțat de tot la dulciuri.

'Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci', a mărturisit vedeta.

Cum arată meniul Monicăi Bârlădeanu într-o zi

Monica Bârlădeanu a spus cât și ce anume mănâncă, mai exact, într-o zi. Respectă mesele principale și are gustări, pentru a nu fi foarte înfometată la masă.

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu fără pic de machiaj, la 40 de ani.Fanii nu au mai recunoscut-o!

'Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când', a mai povestit Monica Bârlădeanu.

Monica-Barladeanu-1Monica-Barladeanu-1

Cât s-a îngrășat Monica Bârlădeanu cel mai mult

Monica Bârlădeanu s-a menținut mereu în formă, însă a mai avut și mici fluctuații de greutate. Cel mai mult s-a îngrășat 5 kilograme și a scăpat de ele prin eliminarea carbohidraților și axarea pe proteine.

Citește și: Ce dietă draconică a ținut Michelle Pfeiffer pentru a slăbi:a mâncat numai supă de roșii. La 62 de ani, respectă regimul vegan

'Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg. Asta se întâmplă, de obicei, în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară.

Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul', a conchis Monica Bârlădeanu.

Citește și: Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani:”Mănânc doar ce gătesc eu”. Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton