Dieta ținută de Andie MacDowell la 62 de ani! Ce mânâncă pentru a se menține în formă: "Iubesc ciocolata. Știu că asta e slăbiciunea mea"

 Cica Cristina
.

Andie MacDowell are 62 de ani și este splendidă! Nu doar că nu își arată deloc vârsta, ba chiar pare mult mai tânără și totul i se datorează stilului sănătos de viață! Iată cum reușește să se mențină în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mulți ar spune că nu are mai mult de 40 de ani, însă cifra din buletin indică 20 de ani peste! Andie MacDowell s-a menținut ani buni în formă și continuă să o facă. Cum reușește? Din fericire, a împărtășit câteva dintre secretele ei.

Diva susține că nu a făcut nicio operație estetică în viața ei, ci că totul i se datorează stilului sănătos de viață: „Fața mea este fața mea și, știi, la un moment dat nu văd niciun rost. Sunt, cumva, mulțumită de unde am ajuns', a precizat într-un interviu pentru ABC News.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Ține adesea cure de detoxifiere ayurvedice, pentru a scăpa organismul de toxine, iar în rest optează pentru alimente simple și sănătoase, potrivit shape.com.

Nu se înfometează, mâncarea constituie una dintre plăcerile vieții sale, însă are foarte mare grijă la controlul porțiilor. Este regula cea mai importantă după care se ghidează.

Citește și: Ciprian Marica rupe tăcerea și vorbește despre escapada amoroasă de la hotel, cu Ana Muntean:„Mi-am asumat, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu'

Ce mănâncă Andie MacDowell

Acțița consumă multe legume bio, pe care le pregătește la aburi pentru a-și asigura toate vitaminele și mineralele necesare. „Păstrarea atributelor naturale ale legumelor cultivate organic este o modalitate excelentă de a-mi hrăni organismul', susține vedeta din Ruby Cairo.

La capitolul garnituri, orezul brun face parte dintre favoritele sale: „Este simplu, sănătos și merge cu orice!', spune ea.

Citește și: Silvio Berlusconi și doi dintre copiii lui au COVID-19!Cum se simte fostul premier al Italiei, în vârstă de 84 de ani

În plus, Andie MacDowell a precizat că iubește să consume „rețeta mamei:' ardei murați fierbinți, cu aromă de mango sau tei. Sosul preferat, pe care îl adaugă peste multe feluri de mâncare este cel de cocos, amestecat cu suc de lămâie, nucă de cocos rasă și ghimbir proaspăt.

Atunci când simte nevoia să mânânce ceva dulce, optează pentru ciocolata neagră, care o ajută și să se mențină tânără, grație antioxidanților:

„Mulțumită tuturor antioxidanților, mă ajută să mă mențin tânără! În plus, îmi relaxează tensiunea arterială și echilibrează anumiți hormoni din organism. Iubesc ciocolata. Știu că asta e slăbiciunea mea și trebuie să dețin controlul', este de părere actrița.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:„Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva'/ EXCLUSIV

La capitolul sport, pentru o siluetă de invidiat, obișnuiește să facă o oră de gimnastică aeorbică în fiecare zi. Alteori, alege yoga sau drumețiile, pentru a nu mai merge la sală.

The National Women’s History Museum’s 8th Annual Women Making History AwardsThe National Women’s History Museum’s 8th Annual Women Making History Awards

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton