Dieta Salmei Hayek la 53 de ani! Trucul simplu la care apelează actrița încă din adolescență și care a nu a dat greș niciodată

 Cica Cristina
.

Salma Hayek are 53 de ani, însă arată splendid! Este binecunoscut faptul că actrița este împotriva operațiilor estetice, așadar mizează pe naturalețe! Și îi iese de minune! Iată cum se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La 53 de ani, Salma Hayek este o prezență ce nu trece neobservată și nu doar pe covorul roșu, ci și în orice loc ar ajunge. Salma Hayek a fost dintotdeauna văzută ca una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, și pe bună dreptate, mai ales că originile sale mexicane îi sporesc fără îndoială farmecul.

Cum actrița arată atât de bine, mulți se întreabă ce face Salma Hayek pentru a se menține în formă de atâția ani.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Lili Sandu în sarcină:„18 kg plus mega retenție de apă'/ FOTO

„Secretul dietei pe care Salma o urmează nu este, de fapt, niciun secret. Îi va spune oricărei persoane care întreabă că face ceea ce fac și celelalte persoane care arată ca ea, mănâncă sănătos și face exerciții fizice. Dieta Salmei constă în proteine fără grăsimi, multe fructe proaspete și legume, alimente organice. Face exerciții fizice în mod regulat, are grijă de ea, se odihnește, bea multă apă și se ferește de soare. Rutina ei pare simplă, dar este foarte atentă cu ceea ce mănâncă, face yoga și are grijă de pielea ei. Încearcă să meargă des la tratamente faciale, nu adoarme niciodată fără să se demachieze și evită consumul de zahăr', a precizat o sursă apropiată Salmei pentru HollywoodLife.

Citește și: Ce mult a crescut fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică Jr! Imaginea cu Alexandru a făcut furori:„În sfârșit! O poză cu minunea!'

Salma Hayek mai trișează uneori

Pe lângă o dietă echilibrată, vedeta apelează un truc foarte simplu încă de la o vârstă fragedă, din adolescență, de când trăia în Mexic: bea sucuri naturale pentru detoxifierea organismului. „După ce fac o cură de detoxifiere cu sucuri, sunt motivată să mănânc mai sănătos și nu pe fond emoțional. Curățarea este ca o meditație pentru mine. Mă face să mă opresc, să mă concentrez și să mă gândesc la ceea ce bag în corpul meu. Îmi asum un angajament față de sănătate și apăs butonul de resetare” , subliniază actrița, potrivit harpersbazaar.com.

Totuși, Salma a recunoscut că există momente în care nu se poate abține să mănânce pizza sau ciocolată, însă nici nu își înfrânează poftele. Important este să nu exagereze.

Citește și: Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan:„Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie…'

2019 LACMA 2019 Art + Film Gala Presented By Gucci – Arrivals2019 LACMA 2019 Art + Film Gala Presented By Gucci – Arrivals

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton