Naomi Campbell a împlinit de curând 50 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Arată ca la 20 de ani și se simte extrem de bine în pielea ei. Nici nu este de mirare, cu așa un trup orice femeie ar fi extrem de mândră! Iată ce mănâncă vedeta pentru a se menține în formă!
Naomi Campbell, care s-a remarcat pe marile podiumuri încă de la 15 ani, cântărește 55 de kilograme, având o înălțime de 1,77 m. Cum reușește vedeta să se mențină în formă de atâția ani? Bucătarul Sean John care gătește pentru supermodel de peste 10 ani a dezvăluit dieta Panterei Negre.
Unul dintre secretele frumoasei vedete în ceea ce privește dieta ar fi că de aproape 20 de ani consumă o singură masă pe zi. Și-a impus un astfel de regim pentru a nu fi nevoită să se lupte să dea jos kilogramele nedorite: 'Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cine mea și micul dejun, de aceea trebuie să fiu foarte atentă cum îmi dozez hrana pentru că abia mâine mai pun gura pe ceva', a scris vedeta la un moment dat pe rețelele de socializare.
Alimentele interzise pentru Naomi Campbell
Bucătarul a mai precizat că Naomi nu consumă pui, lactate sau alimente cu gluten, întrucât are nevoie de fibre și proteine, având în vedere că este vorba despre o singură masă pe zi.
De asemenea, se pare că fotomodelul are grijă să nu consume niciodată mâncarea servită în avion, solicitând înainte de îmbarcare ca aeronava să fie aprovizionată cu anumite legume pentru a-și putea face o supă-cremă.. 'Gătesc pentru Naomi de 10 ani. Ea are tot ce îi trebuie în casa ei și când merg la ea, o dată pe zi, să gătesc are încredere maximă și îmi spune: Surprinde-mă!', a precizat Sean John pentru Page Six.
Citește și: De ce nu îmbătrânește niciodată Naomi Campbell
Naomi Campbell consumă și dulciuri… o dată pe săptămână
Totodată, Naomi preferă alimentele cât mai crude și este fascinată de bucătăria jamaicană. Este extrem de pretențioasă, motiv pentru care nu comandă nimic nici din meniul restaurantelor, solicitând de fiecare dată un preparat personal. Nu scapă niciodată din vedere ingredientele pe care le consumă și oferă savoare preparatelor cu plnate aromate, condimente, sare și piper, notează click.ro.
Duminica este de răsfăț, singura zi în care își oferă luxul de a consma dulciuri, însă a doua zi a de tras: petrece lunea la sala, ridicând greutăți timp de două-trei ore.
Sursa foto: Hepta