Dieta cu care Corina Chiriac a reușit să slăbească 35 de kilograme. Fabulos cum arată artista la aproape 70 de ani respectând câteva reguli simple

 Oana Popoiag
.
Corina Chiriac dietăCorina Chiriac dietă

În ciuda faptului că a fost mereu o persoană activă, Corina Chiriac a avut oscilații de greutate de-a lungul timpului. Asta până în urmă cu câțiva ani, când a descoperit dieta care a ajutat-o să slăbească în jur de 35 de kilograme. Iată în ce constă regimul grație căruia actrița arată incredibil de bine la aproape 70 de ani.

Se poate spune că actrița Corina Chiriac a avut o viață lipsită de griji și obligații, dat fiind că a ales să nu aibă copii. Asta în vreme ce în viața amoroasă a fost căsătorită o singură dată, fostul ei soț, Virgil Anastasiu, de care a divorțat în 2007, decedând de curând. De asemenea, a fost dintotdeauna o persoană activă, zecile de ani de muncă vorbind de la sine.

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

În ciuda firii dinamice, actrița a avut oscilații de greutate de-a lungul timpului, cărora le-a pus capăt cu o dietă ale cărei principii le respect și astăzi. Corina Chiriac a slăbit în jur de 35 de kilograme într-un an și jumătate, cu ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat o dietă asociată. Cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale și două gustări, acesta e principiul de bază al regimului.

'Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată', a detaliat artista într-un interviu, adăugând că a ajuns să consume dulciuri extrem de rar, iar atunci când o face apelează la ciocolata cu 80% cacao.

Foto: Unica, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton