Dieta „criminală” prin care Florin Chilian a slăbit 13 kilograme în timp record. A consumat doar apă și cafea!

 Oana Popoiag
.
Florin ChilianFlorin Chilian

Florin Chilian are 50 de ani, numeroase hituri la activ și… o dietă 'criminală'. Artistul a decis să țină regim după ce a depășit 100 de kilograme, reușind ca în doar doar săptămâni să dea jos 13 kilograme. Dieta sa e, însă, una dintre cele drastice văzute vreodată, pe care nici măcar el nu o recomandă.

Florin Chilian este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, un talent care nu mai are nevoie de nicio prezentare.  În schimb, cântărețul a considerat că mai are de lucrat la 'prezentare', nemulțumit de aspectul său fizic. După ce a pierdut controlul greutății, acumulând peste 100 de kilograme, artistul a decis să țină dietă. Modalitatea pe care a ales-o, însă, este una nerecomandată de medici și nici măcar de el însuși.

Dieta lui Florin Chilian. Doar apă și cafea!

Asta deoarece dieta la care a apelat Florin Chilian este una draconică și greu de suportat, în ciuda efectelor rapide și spectaculoase. Mai precis, cântărețul a ajuns să bea doar apă și cafea pentru a slăbi în timp record.

'Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac…15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc', a scris Florin Chilian pe Facebook despre dieta sa.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton