Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme! La ce alimente a renunțat și ce secret are de fiecare dată când i se face foame

.

Catherine Zeta-Jones nu a avut mari fluctuații de greutate, însă după ce devenise recent mamă vedeta a primit un rol pentru care trebuia să slăbească nu mai puțin de 19 kilograme. Până la urmă, nu sunt suficiente doar interpretările de excepție, ci este nevoie și de multe sacrificii pentru a ajunge o actriță formidabilă. Iar soția lui Michael Douglas nu a fost excepția! S-a conformat, iar rezultatele s-au văzut rapid. Iată ce dietă a ținut actrița pentru a topi kilogramele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Catherine Zeta-Jones nu și-a pus nicio secundă sănătatea în pericol, dar a slăbit cu multe eforturi. A făcut mult sport, la care nu a renunțat nici în prezent, la 50 de ani: vedeta face exerciții cardio, pillates și yoga pentru întărirea musculaturii și îmbunătățirea flexibilității. La acel moment, actrița a făcut scrimă, pentru a-și tonifia musculatura pieptului și a brațelor și gimnastică timp de 15 minute înainte de micul dejun, de regulă abdomene.


Citește și: Dieta lui Nicole Kidman, la 53 de ani. Secretul ei:mănâncă 5-6 mese pe zi și ține cont de regula 80-20

De asemenea, a urmat un regim sărac în carbohidraţi, însă bogat în proteine. Nu a optat pentru un regim drastic, ci a ales cu atenție alimentele consumate. De altfel, le-a evitat pe cele care favorizau creșterea în greutate, precum zaharuri rafinate sau sosuri bogate în grăsimi. A mizat pe alimente proaspete, având o dietă bazată pe multe zarzavaturi, pește și legume.


A consumat fără rezerve cafea sau ceaiuri fără cofeină, la fel și apă plată sau carbogazoasă, care conferă senzația de sațietate.

Citește și:Dieta Salmei Hayek la 53 de ani!Trucul simplu la care apelează actrița încă din adolescență și care a nu a dat greș niciodată

Totuși, unul dintre cele mai importante secrete care au ajutat-o să slăbească a fost somnul: mai exact, ori de câte ori simțea că îi este foame încerca să doarmă.


Cum arăta meniul actriței după două nașteri

La micul dejun, Catherine Zeta-Jones consuma cafea neagra sau ceai, dar fără zahăr plus pește sau pui sau creveți la discreție, însă fierți.

Citește și: Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei rubricii Vremea de la Pro TV:'Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă'


Prânzul consta în legume crude la discreție (morcovi, țelină, andive, salată verde, etc). La cină avea fructe la discreție, de regulă citrice, potrivit femeilor.ro.

Sursa foto: Hepta, Facebook


Citește și: Dieta care o ajută pe Gwyneth Paltrow să se mențină suplă, la 48 de ani.Evită alimentele care îi provocă foame