Diana Dumitrescu si soțul ei aniversează 2 ani de căsnicie! Au sărbătorit romantic: "Am sărit peste toate obstacolele și am fugit în lume"

 Cica Cristina
.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt în culmea fericirii! Au împlinit 2 ani de căsnicie, prilej de care au profitat din plin pentru a se răsfăța!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A trecut prin clipe grele, mai ales după divorțul de Ducu Ion, însă Diana Dumitrescu pare că acum și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele actualului soț. Împlinirea este încununată și de copilul pe care îl au împreună. Vedeta radiază și asta se vede!

Chiar dacă, de regulă, este discretă în ceea ce privește viața personală, un asemenea eveniment nu putea fi trecut cu vederea, astfel că Diana Dumitrescu a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pentru soțul ei, cu ocazia aniversării a doi ani de căsnicie.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma.Ce fac cei doi „îndrăgostiți' când nu sunt filmați

„Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amândoi un DA hotărât și am pornit în aventura vieții împreună! La mulți ani, iubirea mea! Așa cum ți-am spus în scrisoarea pe care ți-am dat-o azi de dimineața: TE IUBESC așa cum ești!, a transmis Diana Dumitrescu.

Diana-Dumitrescu-1-1Diana-Dumitrescu-1-1

Diana Dumitrescu a purtat rochia în care a fost cerută de soție

Vedeta a ținut să împărtășească cu fanii și modul în care au ales să sărbătorească evenimentul special din viața lor. Sunt părinți, dar înainte de toate un cuplu, astfel că și-au acordat puțin timp lor și au mers la cină câteva ore pentru a petrece așa cum se cuvine.

Citește și: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis.Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Prezentatoarea a purtat aceeași rochie cu care a fost cerută de soție.

„Sunt tare bucuroasă să port din nou rochia în care am spus DA! Și da, ieșim în seara asta să sărbatorim romantic 2 ani de căsnicie, chiar dacă Carol ne-a pus piedici lăsând jucării în toată casa, am sarit peste toate obstacolele și am fugit în lume… pentru câteva ore!', a scris ea pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare cu un buchet de flori în mână.

Citește și:Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o:„Așa suntem noi, pasionali'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton