Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă: ”Am avut stări depresive”

 Cruceru Cristina
.

Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă. Cunoscuta actriță a vorbit pe larg despre problemele cu care s-a confruntat, după ce l-a născut pe băiețelul ei. Vedeta a dat cărțile pe față și a dezvăluit și ce relația are cu soțul ei, de când micuțul lor a venit pe lume!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes enorm, după rolurile importante în care a jucat de-a lungul timpului. Aceasta a cunoscut succesul odată cu rolul din 'Regina', unde a fost protagonistă. Actrița s-a confruntat cu diverse probleme, pentru că a intrat în pielea personajului și ar fi avut stări depresive și coșmaruri. Aceasta a povestit, recent, clipele dificile prin care a trecut la acea vreme.

Diana-Dumitrescu-2Diana-Dumitrescu-2

De altfel, actrița a avut parte de momente mai puțin plăcute și după ce a devenit mamă. Diana Dumitrescu spune că s-a confruntat cu diferite stări depresive, care i-au dat bătăi de cap. Vedeta recunoaște că i-a luat un an să se recupereze și să înțeleagă ce rol are ea, de când a devenit mama unui băiețel.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu fără pic de machiaj. Fanii au fost surprinși când au văzut-o așa

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu, după ce a devenit mamă: „M-a învățat cum să mănânc corect”

Citește și: Tânără de 30 de ani, găsită moartă într-o benzinărie din Bihor, împachetată în saci menajeri. Suspect ar fi un fost profesor

Citește și: Elena Gheorghe a purtat la concert bijuterii de 80.000 de euro și accesorii lucrate de un designer care a colaborat cu Lady Gaga

Diana Dumitrescu a trecut prin clipe grele, după ce a devenit mamă

Diana Dumitrescu susține că viața ei s-a schimbat de când a apărut în viața ei, băiețelul. Vedeta are alte activități de când este mamă, iar majoritatea îl implică pe copilul ei.

'Foarte mult, total. Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam, nu înțelegeam această schimbare. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mama și că acel copil este al meu. Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35.

Eram obișnuiți cu o viață foarte agitată și brusc a venit gâgâlicea asta care ne ține sub papuc cum vrea el. Însă ne place, ne bucurăm de fiecare moment cu el. Îmi place să stăm acasă cu el să ne jucăm, să pictăm, să ne plimbăm. Dar avem și timpul nostru, mai ieșim în oraș cu prietenii, ne plac vacanțele cu copilul, dar ne plac și cele în doi. Încercăm să găsim un echilibru', a declarat Diana Dumitrescu, pentru ego.ro

Diana Dumitrescu: 'Am avut stări depresive'

Actrița a mărturisit, în același interviu, faptul că nu s-a confruntat cu depresie postnatală, însă recunoaște că a avut stări depresive. Mai mult decât atât, aceasta a avut nevoie de consiliere din partea unui psiholog.

'Nu am avut depresie postnatală, nici măcar depresie. Dar am avut stări depresive și am avut parte de consiliere din partea unui psiholog. Depresie post-partum nu am avut, dar au fost momente mai dificile pe care le au toate mămicile când au un nou născut. Eu am avut-o pe mama alături și acest lucru a contat enorm, m-a ajutat foarte mult. Venirea lui Carol pe lume a fost ceea ce mi-am dorit, dar mi-a luat ceva vreme să mă obișnuiesc cu ideea că viața mea este alta din acel moment', a mai spus actrița, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton