Diana Dumitrescu a vorbit în premieră despre botezul fiului ei. Câți invitați vor avea și cine vor fi nașii. Alegerea e surprinzătoare!

 Oana Popoiag
.
Diana Dumitrescu botezDiana Dumitrescu botez

Diana Dumitrescu a adus pe lume un băiețel în urmă cu aproape o lună, iar de atunci petrecerile se țin lanț. După ce zilele trecute a împlinit 36 de ani, frumoasa blondă se pregătește acum pentru botezul micuțului Carol Anton. Vedeta a dat detalii în premieră despre eveniment.

Diana Dumitrescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viață ei, după ce în urmă cu aproape o lună a devenit mama unui băiețel, Carol Anton. Vedeta și soțul ei încep pregătirile pentru botez, eveniment cu privire la care au luat deja deciziile esențiale.

 Diana Dumitrescu a luat decizia cu privire la botez. Cine vor fi nașii copilului

„O să fie ceva foarte intim şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nașii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul', a declarat Diana Dumitrescu la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a explicat că a ales numele de Anton pentru copil ca urmare a faptului că s-a rugat la Sfântul Anton să rămână însărcinată.


Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic și a fost regele României, cel mai iubit rege al României, cel care a iubit cel mai mult România și a zis că este un nume de rege', a mai spus Diana Dumitrescu. 

Diana Dumitrescu, apariție inedită de ziua ei. Vedeta a împlinit 36 de ani

Dacă de regulă sărbătoriții postează pe Instagram fotografii cât mai elegante, Diana Dumitrescu  a ținut să procedeze opus, arătând, cu mult umor, și părțile mai puțin glam ale maternității.

’36. Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat, obosită, aproape epuizată, în halat și nearanjată, dar fericită. Familia mea prinde încet, încet contur și, deși abia ne obișnuim cu micul omuleț din casă noastră, suntem fericiți. Sunt fericită! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om și-l poate dori: un copil frumos și sănătos, un soț iubitor și grijuliu, o familie minunată! Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile bune și mesajele haioase! 36, dă-mi tot ce ai tu mai bun’, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram, unde a postat o serie de fotografii în care apare în halat de casă și fără pic de machiaj.

Foto: Instagram

Citește și:

Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică. Cum a fost cerută în căsătorie: „Am plâns o oră, două…'

Transformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton