Diana Bart nu mai poate face copii. Medicul i-a interzis: ”Am riscat mult”

 Stamen Diana
.

Diana Bart este mămica a două fetițe superbe, însă, din păcate, nu mai poate face alți copii, chiar dacă și-ar mai fi dorit. Prezentatoarea de la PrimaTV a povestit despre interdicția pe care a primit-o din partea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Diana Bart devenea mămică pentru a doua oară. Vedeta aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă a riscat mult pentru a duce sarcina la bun sfârșit. Puțini știu că vedeta de la PrimaTV a pierdut o sarcină înainte de a o avea pe Maira, fiica ei cea mare.

Diana Bart nu mai poate face copii (2)Diana Bart nu mai poate face copii (2)

'Da, înainte să rămân însărcinată cu Maira am pierdut o sarcină. Nu am perceput-o ca pe o traumă pentru că doctorul meu m-a ajutat foarte tare să trec peste acele momente, spunându-mi că, atunci când corpul nostru recunoaşte că ceva nu e în regulă cu embrionul, preferă să-l respingă.', a declarat Diana Bart pentru okmagazine.ro.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:„Mănânc ca să supraviețuiesc'/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Diana Bart nu mai poate face copii

Prezentatoarea de la PrimaTV a născut în plină pandemie de coronavirus, însă totul a fost bine pentru ea și bebeluș. Din păcate, Diana Bart nu mai poate face copii, iar medicul i-a explicat care sunt riscurile dacă va mai rămâne însărcinată.

'Eu am avut operaţia de cezariană foarte subţiată după prima naştere şi doctorul mi-a zis că la a doua sarcină am riscat mult, că putea să se rupă în interior. Deci nu mai pot duce o a treia sarcină.', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton