Despărțiți, dar împreună! Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

 Stamen Diana
.

În urmă cu puțin timp, Lidia Buble și Răzvan Simion anunțau despărțirea, însă drumurile lor nu s-au separat defintiv, pentru că cei doi au fost surprinși împreună, din nou. Se pare că orice ar face, matinalul de la Antena 1 și artista sunt nevoiți să se vadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, iar mulți speră la o împăcare între cei doi. Deși nu mai formează un cuplu, prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani este în continuare managerul vedetei.

Recent, Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși din nou împreună. Cei doi se comportă la fel ca înainte, iar asta a pus multe semne întrebare, dacă cei doi sunt pe cale de a se împăca.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020: „Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

Răzvan Simion a fost surprins împreună cu Lidia Buble în fața unui atelier de croitorie din București, potrivit Wowbiz.ro. Mai mult, cântăreața s-a urcat în mașina lui Răzvan atunci când au plecat de la locație. Matinalul de la Antena 1 este foarte preocupat de proiectele fostei sale iubite, iar acesta vrea să se asigure că totul iese perfect. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să aibă o relație strict profesională.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?'

Lidia Buble încă locuiește împreună cu Răzvan Simion

Artista a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de fostul ei iubit și de Dani Oțil și cu toate că ambii au încercat să se comporte ca două persoane mature, a fost inevitabil să nu se citească pe fețele lor incomoditatea de a fi față în față, în direct. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au dat de gol fără să vrea. Invitată la Neața cu Răzvan și Dani, Lidia a recunosc că încă mai locuiește în aceeași casă cu fostul ei iubit.

Dani Oțil a întrebat-o pe Lidia dacă mai e vecină cu el. 'Mai suntem vecini?', a întrebat-o Dani pe Lidia. 'Suntem, deocamdată mai suntem', a răspuns Lidia. 

Lidia Buble și Răzvan Simion din nou împreunăLidia Buble și Răzvan Simion din nou împreună

Citește și: Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit: 'Cel mai greu a fost…'

FOTO: Facebook, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton