Despărțire neașteptată în showbiz! Eugen Mihăescu de la Krypton a divorțat în secret de soția sa, după un mariaj de 14 ani

 Oana Popoiag
.

Un nou divorț ia prin surprindere showbizul. După un mariaj de 14 ani, Eugen Mihăescu, liderul trupei Krypton, și-a încheiat socotelile cu soția sa, Melania. Se pare că cei doi s-ar fi separat în urmă cu câteva luni, când femeia și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit casa în care au locuit împreună atâția ani.

Un nou divorț zguduie showbizul românesc. Deși părea un mariaj fericit, conform Wowbiz, Eugen Mihăescu, liderul de la Krypton, și soția sa, Melania, și-ar fi spus 'adio'. Conform unei surse citate de publicația menționată, femeia ar fi părăsit casa de cuplu în vara lui 2019 și nu mai există șanse de împăcare.

Eugen Mihăescu de la Krypton, divorț în secret

'Cred că problemele lor erau mai vechi și deja, pare-se, Melania nu mai voia să stea lânmgă Eugen Mihăescu din motive personale. Așa că, și-a făcut bagajele și a plecat, din ce am înțeles are pe altcineva. El, acum, se spune că se întâlnește cu cineva, chiar dacă e ceva mai discret. Bănuiesc că nu mai e loc de întors, dar nu știu dacă au depus actele de divorț. Oricum, ea își vede de afacerile imobiliare pe care le are și el își câștigă bănuții din muzică, așa cum poate', a dezvăluit în exclusivitate pentru Wowbiz un apropiat al fostului cuplu.

'Nu își mai vorbesc, Eugen nu vrea să audă de ea, iar Melania vede lucrurile la fel. NU, nu au rămas prieteni după ce s-au despățit, au decis că nu ar fi bine să mai vorbească, să se mai vadă', a continuat sursa.

Eugen și Melania s-au căsătorit în vara lui 2006, nunta fiind un eveniment grandios, urmat de o lună de miere ca-n filme în Sicilia. Atât că, în cazul lor, spre deosebire de majoritatea filmelor de dragoste, nu a fost cu 'happy end'.

Eugen Mihăescu de la Krypton și soția sa, în urmă cu câțiva aniEugen Mihăescu de la Krypton și soția sa, în urmă cu câțiva ani

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și: Delia își permite tratamente de lux, dar apelează la trucuri de înfrumusețare băbești: „Îmi prepar un amestec din miere cu mălai”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton