Denis Ștefan s-a infectat cu noul coronavirus. ”Bebelușa” Cristina a făcut anunțul: ”A avut febră, frisoane, dureri musculare”

 Stamen Diana
.

COVID-19 nu iartă pe nimeni și nu ține cont cine ești. Denis Ștefan a fost infectat cu noul coronavirus, iar anunțul a fost făcut chiar de soția lui, 'bebelușa' Cristina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că și Denis Ștefan a fost infectat cu noul coronavirus și este izolat la domiciliu alături de soția lui. Actorul din vechiul serial 'Inima de țigan' a mers să se testeze, după ce a avut simptome specifice COVID-19.

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina. Delia a început școala!

„Buna tuturor! Voiam sa aflati de la noi, Denis a fost testat pozitiv COVID 19. La primele simptome pe care le-a avut: febra, frisoane si dureri musculare am mers amandoi sa ne testam. Testul meu a iesit negativ, iar al lui pozitiv. Ne-am izolat la domiciliu si urmam sfaturile medicului de familie. Ne simtim bine si incercam sa ramanem optimisti!
Sanatate tuturor! Purtati masca si aveti grija de voi! 🙏🏻✌🏻❤️', a scris Cristina pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ea și Denis.

Denis-Ștefan-Covid-2Denis-Ștefan-Covid-2

Citește și: Îți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă are

Actorul îndeamnă oamenii să se protejeze și să poarte mască. 'Pe scurt , am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele , am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza😜 Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi❤️', este mesajul transmis de Denis Ștefan.

Citește și: Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19: 'Îmi doresc să nu se agraveze prea mult'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton