Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit, după două luni de logodnă

 Stamen Diana
.

După doar două luni de logodnă, Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit. Artista primise un inel cu diamant care valora aproximativ un milion de euro.

Vedeta vrea o pauză acum, după ce sufletul ei a fost frânt. Demi Lovato și Ehrich s-au despărțit, după doar două luni de la logodnă, iar toată lumea se aștepta la nuntă.

Fanii solistei au speculat că despărțirea lor a avut loc, după ce cei doi și-au dat unfollow pe rețelele de socializare. Mai mult apropiații lui Demi Lovato ar fi avertizat-o în privința actorului și i-ar fi spus că acesta nu are deloc intenții serioase, potrivit eonline.com.

„Oameni din jurul lui Demi au exprimat că sunt îngrijorați și ezită în ceea ce-l privește pe Max', a declarat sursa menționată mai sus.

Citește și: Demi Lovato, primul mesaj de pe patul de spital! A fost găsită inconştientă din cauza unei supradoze

În ciuda neliniștii prietenilor ei, Demi era „îndrăgostită și nu voia ca inima să-i fie frântă. Ținea cu adevărat la Max și voia să creadă că intențiile lui sunt sincere'.

Relația lor a început în luna martie, când cei doi au decis să se autoizoleze în casa de lux a artistei. Lucrurile au evoluat destul de rapid în cuplul lor, iar actorul i-a oferit inelul de logodnă.

Demi Lovato și Ehrich s-au despărțitDemi Lovato și Ehrich s-au despărțit

Demi Lovato și Ehrich s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin. La începutul relației, artista spunea că este extrem de fericită și că se simte acceptată așa cum e ea. „Îmi petrec zilele cu tine, fără machiaj, într-un costum de baie. Mă simt iubită și acceptată într-un fel în care nu m-am mai simțit până acum. Nu pot explica ce simt. Nu te pot descrie nici pe tine. Ești de nedescris, bărbat frumos. Atât în interior, cât și în exterior ești absolut superb', a scris Demi în mediul online, la vremea aceea.

Citește și: Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre dependența sa de droguri: „Luam cocaină cu mine în…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton