Delia spune stop glumelor misogine: ”În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva”

 Cruceru Cristina
.

Delia spune stop glumelor misogine. Cântăreața nu mai tolerează nimic, atunci când vine vorba de jigniri aduse femeii. Vedeta a făcut declarații importante privind acest aspect, pentru că vrea să tragă un semnal de alarmă. Iată ce a avut de spus jurata de la iUmor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Delia a făcut declarații importante despre violența asupra femeilor. Celebra cântăreață a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că nu mai are toleranță la glumele misogine. Artista a menționat că vrea să tragă un semnal de alarmă și să nu mai accepte glume jignitoare la adresa femeilor. Vedeta a explicat cu lux de amănunte cum percepe ea astfel de afirmații.

Delia-1Delia-1

Jurata de la iUmor susține că nu încearcă să 'educe pe cineva', ci doar să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fapt. Delia este de părere că aceste glume încurajează un mediu în care femeia are parte de agresiune și violență domestică.

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului: „Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni'

Citește și: Ce amintiri neplăcute are Delia din perioada în care mergea la școală: „Un sentiment de chin, de muncă…”

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău: „A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: O româncă de 23 de ani a murit în timpul vacanței în Thailanda, din cauza unei poze. Cum s-a petrecut tragedia

Delia spune stop glumelor misogine

Delia nu mai acceptă glumele misogine la adresa femeilor. Jurata de la iUmor susține că în orice moment o femeie este agresată fizic undeva. Așa că, ea vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la violența asupra femeilor. Acesta ar fi și motivul pentru care nu a mai tolerat glumele misogine nici în emisiunea unde jurizează.

Eu răspund la multe lucruri, dar fiind o emisiune montată nu intră întotdeauna același lucru. Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. (…) Uneori simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri. Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară. Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alrmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul asta în care vorbim, o femeie este bătută undeva.', a spus Delia, pentru Antena Stars.

Delia a spus STOP glumelor misogine și la iUmor

Nu de puține ori, telespectatorii au observat faptul că Delia nu mai este la fel de receptivă la glumele despre femei. Asta pentru că, celebra artistă a spus STOP glumelor, prin care femeile sunt jignite ori. Delia susține că aceste glume nu fac altceva decât să încurajeze acel mediu, în care foarte multe femei sunt agresate fizic.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton