De unde au început problemele în căsnicia Ancăi Țurcașiu cu Cristian Georgescu. Divorțul era iminent

 Stamen Diana
.

După o căsnicie de 22 de ani, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat, astfel că decizia lor a luat pe toată lumea prin surprindere. Ruptura dintre cei doi nu ar fi fost una bruscă, iar principalul vinovat ar fi soțul vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Parcă nimic nu dădea de bănuit că ar exista probleme în căsnicia actriței cu bărbatul lângă care era de mai bine de 22 de ani. Însă… surpriză! Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de Cristian Georgescu.

Mulți și-au pus întrebări despre motivele care au dus la această separare, iar nașul lor, Țânțăreanu, a explicat că între cei doi apăruseră neînțelegeri, iar cea mai bună soluție pentru ei a fost divorțul.

Totul ar fi început când Cristian Georgescu, medic stomatolog, ar fi decis să renunțe la profesia sa, iar familia să se descurce doar din banii pe care Anca Țurcașiu îi câștiga, potrivit Cancan. Această situație nu a fost deloc pe placul vedetei, astfel că divorțul celor doi a fost iminent.

Discuțiile pe tema banilor au fost din ce în ce mai dese, iar Anca Țurcașiu începuse să-i reproșeze lui Cristian Georgescu despre situația în care se aflau.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, despre anumite neînțelegeri care ar fi dus la divorțul finilor lui: Anca Țurcașiu nu era încântată de swing

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care are un fiu, însă fără să dea prea multe detalii și făcând apel la liniște și decență din partea presei.

Anca-Țurcașiu-și-Țânțăreanu-1Anca-Țurcașiu-și-Țânțăreanu-1

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie: 'E mult mai bine singur'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton