De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera L. Antrenorul a spus motivul

 Cruceru Cristina
.

De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera L. Antrenorul a spus motivul pentru care toți cei trei băieți ai lui, au nume care încep cu litera L. Foarte multă lume s-a întrebat de ce tehnicianul de pe banca Universității Craiova a ales acest lucru. Acum, Reghe spune și ce semnificație are această 'tradiție'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf are trei băieți, cu trei femei diferite. Luca are 21 de ani și este băiatul antrenorului cu prima soție, Mariana Pfeiffer, al doilea este Laurențiu Jr., în vârstă de 14 ani, din mariajul cu Anamaria Prodan. Iubita actuală a antrenorului, Corina Caciuc, a adus pe lume, recent, un băiețel perfect sănătos, pe nume Liam Reghecampf. Așadar, Laurențiu Reghecampf are trei băieți, Luca, Laurențiu Jr. și Liam.

Luca-si-Reghe-si-Laurentiu-1Luca-si-Reghe-si-Laurentiu-1

Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, cea cu care are un băiețel, abia venit pe lume, pe nume Liam. Antrenorul și Corina sunt mai fericiți ca niciodată de când micuțul lor s-a născut. Reghecampf a vorbit despre semnificația numelui Liam, care începe tot cu litera L, la fel ca în cazul celorlați doi băieți ai antrenorului.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan: „Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an: „Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu'

Citește și: Lavinia și ispita Florin, sărut pasional la Insula Iubirii. Cum a reacționat Rey: „Să fie fericiți…”

De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera L

Laurențiu Reghecampf a fost prezent în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a răspuns la cele mai picante întrebări legate de viața lui personală. Printre acestea, se numără și subiectul legat de numele celor trei băieți, care încep toate cu litera L.

'Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta', a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii precizate.

Laurențiu Reghecampf a avut și o fetiță

Laurențiu Reghecampf a avut și o fetiță cu prima lui soție, înainte să apară pe lume Luca. Copila a murit la vârsta de un an, lăsându-i pe Mariana și pe Laurențiu foarte îndurerați. Antrenorul a povestit clipele cumplite prin care au trecut, la acea vreme.

A fost un moment dificil atunci în viața mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana.La vârsta de 8 luni am descoperit că are o problemă la inimioară, avea tetralogia fallot, inima nu se împărțise exact în cămăruțe și a trebuit să o operăm.

În perioada aia eu jucam la Steaua, am dus-o la Cluj, am operat-o, doctorul ne-a spus că operația a reușit, dar trebuie lăsată deschisă 24 de ore, așa se face la operația la inimă, să vadă exact cum decurg lucrurile după aia.Din păcate, n-a reușit. La un an și o lună a fost operația. Așa am pierdut-o', a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton