De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui: „Țin în continuare la ea”

 Mirea Roxana
.

Cât timp a fost la Survivor, Cosmin Stanciu și-a exprimat dorul de Laura în repetate rânduri. Cei doi formau un cuplu de doar trei luni de zile în momentul în care el a plecat în Republica Dominicană. Totuși, Cosmin Stanciu și iubita lui s-au despărțit. Fostul Faimos a mărturisit care au fost motivele care au dus la ruptura dintre ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu a petrecut câteva luni bune la Survivor România, însă a părăsit competiția din motive medicale. În repetate rânduri, acesta a mărturisit cât de dor îi este de iubita lui, Laura și cât de mult așteaptă s-o revadă, chiar dacă nu aveau o relație de lungă durată. În momentul în care fostul Faimos a plecat în Republica Dominicană, el și Laura erau împreună de doar trei luni, însă chimia dintre ei era foarte puternică.

c1-10c1-10

Totuși, după ce s-a întorsc de la Survivor, lucrurile n-au mers așa cum se aștepta Cosmin Stanciu, iar iubita lui și-a dorit să meargă fiecare pe drumuri diferite. Recent, Cosmin Stanciu a mărturisit, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, care au fost motivele din cauza cărora ei și iubita lui, Laura, s-au despărțit.

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expune Marius Moga fiica pe rețelele de socializare:„Seamănă mai mult cu Bianca'. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe când a debutat la TV.Avea 24 de ani și prezenta știrile

Citește și: Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat:„A căzut și s-a ales cu…'

De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui

Cosmin Stanciu spune că el o considera pe Laura, acum fosta lui iubită, persoana lângă care voia să îmbătrânească. Fostul Faimos a declarat că dorința despărțirii a venit din partea Laurei și că „dragoste cu forța nu se poate'.

Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu. Din punctul meu de vedere, ăsta e singurul răspuns.

Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea”, a spus Cosmin Stanciu, la Ștafeta Mixtă, pentru Wowbiz.ro.

Cosmin Stanciu mai are sentimente pentru fosta iubită

În continuare, Cosmin Stanciu a declarat că, după despărțirea de iubita sa, nu există nicio altă femeie în viața lui. Totuși, fostul Faimos de la Survivor nu duce lipsă de admiratoare, însă acesta spune că n-au nicio șansă să intre în viața lui pentru că nu simte atracție față de niciuna. Pe de altă parte, Cosmin Stanciu regretă despărțirea de iubita lui, spune că îi pare rău că s-a ajuns aici și că încă mai are sentimente pentru Laura.

Aș putea să zic că există mai multe fete pe lângă mine, dar nu au șanse să intre în viața mea. Nu există nimeni care să mă atragă, cu care să vreau o relație stabilă. Cred că ar fi prea devreme. Probabil va veni, când va fi să vină. Acum sunt bine, deși nu pot să spun că nu îmi pare rău că nu mai suntem împreună, îmi pare foarte rău, pentru că am ținut foarte mult la ea și țin în continuare, dar înțeleg că nu se poate„, a mai spus Cosmin Stanciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton